Video: Lam i øl
Lam i ølKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Lammebov
-
2 stk Porter øl
-
1 spsk Honning
-
0.5 tsk Paprika
-
0.5 tsk Spidskommen
Brun boven af på alle sider i en tykbundet gryde.
Hæld øl over og tilsæt honning og krydderier.
Lad kødet braisere i ca. 2 timer eller til det er mørt.
Smag evt. med ekstra salt og peber, og servér en god rørt kartoffelmos til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med Nutella
Chokoladekage med nutellaSkær mørk chokolade i små stykker. Tilføj mørk chokolade, smør, n...
Små karamelliserede pæretærter med kardemommecreme
Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul butterdejen ud på en melet...
Balinesisk fisk
Forvarm ovnen til 160°C. Fisken skæres i meget små stykker, som drysses med salt og peber....