Video: Lam i øl
Lam i ølKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Lammebov
-
2 stk Porter øl
-
1 spsk Honning
-
0.5 tsk Paprika
-
0.5 tsk Spidskommen
Brun boven af på alle sider i en tykbundet gryde.
Hæld øl over og tilsæt honning og krydderier.
Lad kødet braisere i ca. 2 timer eller til det er mørt.
Smag evt. med ekstra salt og peber, og servér en god rørt kartoffelmos til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citron- og urtedressing
Bland citronsaft, hakket skalotteløg, olivenolie, hakket persille og hakket mynte i en lil...
Klassisk kalkunfarsbrød
Fremgangsmåde:Kalkunkød, paprika, presset hvidløg, æg og mel blandes sammen i en skål. Det...
Grillet spidskål
Grillet spidskålStart med at find en skål, hvor du putter olie, sennep, eddike, salt og pe...