Hovedret
Nutrition facts: 1190 calories 52.9525 carb 41.0775 fat 15.2 fiber 38.93125 protein 11.3152 fat 4.7325 sugar

Video: Torsk i ovn

Torsk i ovn

Torsk i ovn

Torsk i ovn
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

50 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 27/08-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips til din torsk i ovn


Denne enkle torsk i ovn er en perfekt hverdagsret, da det blot kræver et par vigtige ingredienser til at skabe et rigtig lækkert måltid. Tomatsaucen sikrer, at denne ret er pakket med middelhavssmag, og at torsken forbliver fugtig og ikke tørrer ud under tilberedningen.

Torsk er en meget mild fisk med en god tekstur og absorberer alle de store smagsvarianter fra enhver sauce, som den er kogt i. Mange mennesker holder sig fra madlavning med fisk derhjemme og foretrækker at nyde det, når de spiser ude. Hovedårsagen er de fleste mennesker over-tilbereder fisken, så den bliver tør og får en ubehagelig tekstur. Her er hemmeligheden til at opnå det perfekte resultat. Varm en pande op, så den bliver meget varm og put olivenolie i den. Steg hver side af fisken i 2 minutter, inden du putter den i ovnen.


Vild med fisk?

Er du vild med fisk, så prøv nogle af vores andre lækre fiskeopskrifter, som eksempelvis laks i citronsauce og grillet tun med krydderier.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chili- og hvidløgsrejer

Stærk mad
Fiskeretter

Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3302
Opskrift

Black Russian

Hæld ingredienserne i et isterningefyldt rocksglas og server.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 780
Opskrift

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Fjerkræ

Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 802

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag