Video: Indisk fisk
Indisk fiskKøkken:
Ingredienser:
Indisk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Torskefilet
-
2 tsk Karry
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
1 tsk Ingefær
-
2 stk Laurbærblad
-
25 gram Smør
-
2 tsk Maizena
-
2.5 deciliter Yoghurt naturel
-
2 spsk Mango chutney
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
Sauce:
Svits karry, løg, hvidløg, ingefær og laurbærblade i gyldent smør i en gryde i ca. 3 min.
Rør maizena og yoghurt sammen og rør det i saucen sammen med mangochutney.
Kog saucen under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
Fjern evt. ben fra fisken og skær den ud i mindre stykker (ca. 2 x 3 cm).
Læg fiskestykkerne forsigtigt ned i saucen og kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Fjern laurbærbladene. Smag til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Saltkød
Salt og sukker blandes og gnides på kødet. Kødet lægges derefter på et fad og stilles kold...
Cookies med peanut butter og crushed chokolade
Rør smør, brun farin og sukker godt sammen, til en cremet og let luftig konsistens. Tils...
Lam med tzatziki og kartoffelbåde
Krydr lammeculotterne med herbes de provence og varm lammeculotterne og kartoffelbådene i...