Video: Fiskeruller
FiskerullerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
13
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Rødspættefilet
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
1 deciliter Finthakket bredbladet persille
-
1 stk Citronskal
-
80 gram Røget laks
-
125 gram Hakket porre
-
125 gram Løg i tern
-
125 gram Hakket fennikel
-
125 gram Hakket gulerod
-
1 spsk Olivenolie
-
400 gram Cherrytomat
-
300 gram Vilde ris
Læg fiskefileterne fladt på et spækbræt, drys salt, peber og krydderurter samt citrusskal på. Skær laksen i 8 strimler, og læg én på hver fiskefilet, hvorefter de rulles sammen. Vend de snittede grønt- sager med olivenolie i bunden af et ovnfast fad, tilsæt ca. 1 dl vand og læg fiskerullerne oven på grønt-sagerne. Læg grene af tomater ved fisken, og bag retten i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til både fiskog grøntsager lige netop er bagte. Server retten med kogte vilde ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smelt-i-munden tærte
Vend kondenseret mælk, citronsaft, kokosmel, hakkede nødder og knust ananas (eksl. saft) s...
Oksemørbrad fyldt med svampe
Mørbraden skæres i 200 grams-stykker. Fyld: Løg, hvidløg, østerhatte, salt og peber sv...
Ribeyes med svampefløde og fyldt parmesankurv
Læg de tørrede Karl Johan svampe i blød som anvist på emballagen. Gem de pæneste store sva...