Vinter Hovedret
Nutrition facts: 2680 calories 54.9 carb 26.21775 fat 22.05 fiber 40.511 protein 14.27825 fat 3.1425 sugar

Video: Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 18/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Skinkestrimler i wok

Kødretter

Sæt nudlerne i blød i koldt vand. Rens porrerne og skræl gulerødderne. Skær porrer, g...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 907
Opskrift

Grydestegt kylling

Fjerkræ

Krydr kyllingen godt med salt og peber indvendigt, og fyld den med citronbåde og persilles...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 896
Opskrift

Pekingand

Fjerkræ

Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1801

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag