Vinter Hovedret
Nutrition facts: 2680 calories 54.9 carb 26.21775 fat 22.05 fiber 40.511 protein 14.27825 fat 3.1425 sugar

Video: Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bacontærte med porrer

Proteinrig mad
Kødretter

Bacontærte med porrerSvits baconternene på en pande til de er gyldne og læg dem derefter p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 698
Opskrift

Tacoskaller med ost, oksekød og tomat

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

1. Vend kødet på en varm pande, krydr med salt og peber samt Graham Masala. 2. Pres hvidl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1802
Opskrift

Kalvesteg

Kødretter

Først hakkes løg og hvidløg, herefter lægges hvidløg, peber, laurbærblade, enebær og kød i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 764

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag