Vinter Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 198 calories 54.9 carb 26.21775 fat 22.05 fiber 40.511 protein 14.27825 fat 3.1425 sugar

Video: Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 18/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Farserede æg med spinat

Proteinrig mad
Kødretter

Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.Lav farsen af kød, mel og rasp...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3145
Opskrift

Appelsinkage med fyld

Vegetar

Sådan laver du appelsinkage med fyld Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et a...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3120
Opskrift

Kalkunrisotto med spinat og vilde svampe

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Opvarm boullionen. Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie. Tilsæt ris og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2942

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag