Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 18/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gratin med jordskokker

Vegetar

Jordskokkerne skrælles, skæres i terninger og koges 5 - 7 minutter i blandingen af mælk og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sund æblekage

Vegetar
Fedtfattig mad

Skræl æblerne og skær dem ud i tern. Æg og sødemiddel piskes sammen. Bagepulver, vaniliesu...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Marokkansk kylling

Fjerkræ

Rens kyllingen og del den i mindre stykker. Brun dem i olien i en gryde i ca. 10 min. P...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag