Video: Oksegryde med øl og haricot vertes
Oksegryde med øl og haricot vertesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
400 gram Magert oksekød
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Peber
-
25 gram Usaltet smør
-
1 stk Lys øl
-
1 stk Laurbærblad
-
3 stk Løg
-
3 stk Tomat
-
1 stk Aubergine
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Peber
-
200 gram Haricot verts
-
1 spsk Sojasauce
Oksegryde med øl og haricot vertes, fremgangsmåde:
Skær kødet i mundrette tern og vend dem i mel, salt og peber. Brun kødet i smørret.
Tilsæt øl og laurbærblade og løg og kog kødet ved svag varme under låg i 45 min.
Tilsæt tomater, auberginer og kog videre i 35 min.
Vend de frosne haricots verts i og kog videre i 10 min. Smag til med soyasauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
kylling pepitoria
Sådan laver du kyllinge PepitoriaStart med at del kyllingen i 8-10 stykker.Varm olie op i...
Græsk porretærte
Rens porrerne og skær dem i skiver, som sauteres i den varme olien i en gryde ved konstant...
Hvidløgsrejer
HvidløgsrejerRejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Hvis rejerne er fra frost, så...