Vinter Hovedret
Nutrition facts: 627 calories 54.9 carb 26.21775 fat 22.05 fiber 40.511 protein 14.27825 fat 3.1425 sugar

Video: Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 18/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Klassisk hindbær med vanillecreme

Proteinrig mad
Fedtfattig mad

-Smag yletten til med sukker og vanillesukker. Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 529
Opskrift

Alternativ kartoffelsalat

Vegetar

Grøntsager og urter hakkes (kartoflerne skæres i mundrette stykker). Dressingen piskes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1362
Opskrift

Jordbærlagkage

Jordbær skylles og skæres i mundrette bidder (husk, at der skal bruges nogle flotte til py...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 398

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag