Vinter Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 198 calories 54.9 carb 26.21775 fat 22.05 fiber 40.511 protein 14.27825 fat 3.1425 sugar

Video: Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 18/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks på krydret spinat

Stærk mad
Fiskeretter

sådan laver du laks på spinat Skyld og vask spinaten grundig ren for jord .Lad vandet hæng...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5311
Opskrift

Nudelsalat

Vegetar
Fedtfattig mad

Kog nudlerne.Snit forårsløg og gulerødder fint. Bland dressing af fishsauce, soja, limesaf...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1920
Opskrift

Panforte - italiensk konfektbord

Fedtfattig mad

Bland hvedemel, valnødder, mandler, korender, appelsinskal, sukat og brunkagekrydderi.Varm...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2943

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag