Vinter Hovedret
Nutrition facts: 2082.275 calories 54.9 carb 26.21775 fat 22.05 fiber 40.511 protein 14.27825 fat 3.1425 sugar

Video: Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes

Oksegryde med øl og haricot vertes
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jordbær frullato

Vegetar

Blend ingredienserne. Dekorér med snittede mandler og frisk mynte, og server straks.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 542
Opskrift

Bønner i wok

Stærk mad
Fiskeretter
Fjerkræ

Hak løg, hvidløg og chili fint. Varm olien i en wok og svits løg, hvidløg, chili og rejepa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 444
Opskrift

Asiatiske frikadeller med sprøde grøntsager

Stærk mad
Kødretter

Rør først dressingen af mayonnaise, chilisauce og limesaft, og smag den til med hakket kor...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 640

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag