Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Italiensk
Hovedret
50 minutter
30 minutter
13
Fremgangsmåde:
Læg fiskefileterne fladt på et spækbræt, drys salt, peber og krydderurter samt citrusskal på.
Skær laksen i 8 strimler, og læg én på hver fiskefilet, hvorefter de rulles sammen.
Vend de snittede grønt- sager med olivenolie i bunden af et ovnfast fad, tilsæt ca. 1 dl vand og læg fiskerullerne oven på grønt-sagerne.
Læg grene af tomater ved fisken, og bag retten i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til både fiskog grøntsager lige netop er bagte.
Server retten med kogte vilde ris.
Antal personer: 4
8 stk Rødspættefilet
1 tsk Salt
1 tsk Friskkværnet peber
1 deciliter Finthakket bredbladet persille
1 stk Citronskal
80 gram Røget laks
125 gram Hakket porre
125 gram Løg i tern
125 gram Hakket fennikel
125 gram Hakket gulerod
1 spsk Olivenolie
400 gram Cherrytomat
300 gram Vilde ris