Fiskeruller

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Italiensk

Hovedret

50 minutter

30 minutter

13



Fremgangsmåde:

Læg fiskefileterne fladt på et spækbræt, drys salt, peber og krydderurter samt citrusskal på.
Skær laksen i 8 strimler, og læg én på hver fiskefilet, hvorefter de rulles sammen.
Vend de snittede grønt- sager med olivenolie i bunden af et ovnfast fad, tilsæt ca. 1 dl vand og læg fiskerullerne oven på grønt-sagerne.
Læg grene af tomater ved fisken, og bag retten i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til både fiskog grøntsager lige netop er bagte.
Server retten med kogte vilde ris.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

8 stk Rødspættefilet

1 tsk Salt

1 tsk Friskkværnet peber

1 deciliter Finthakket bredbladet persille

1 stk Citronskal

80 gram Røget laks

125 gram Hakket porre

125 gram Løg i tern

125 gram Hakket fennikel

125 gram Hakket gulerod

1 spsk Olivenolie

400 gram Cherrytomat

300 gram Vilde ris

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g