Forretter Vegetarisk Efterår
Nutrition facts: 399 calories 12.95 carb 21.41825 fat 2.635 fiber 12.267 protein 3.427 fat 2.5575 sugar

Video: Blomkålssuppe

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Blomkålssuppe - en nem og smagfuld ret

Det er ikke svært at lave blomkålssuppe, og det er en dejlig ret - blød, cremet og med blomkålens milde smag. Når det er efterår, så er blomkålssuppe et god bud på en ret, man kan lune sig på. Der findes dog mange måder at tilberede blomkål på. Vi har mange spændende opskrifter med blomkål, som du kan kaste dig over - fx bagt blomkål og sågar blomkålspizza.


Lyst til en anden suppe?

Her på hjemmesiden har vi et væld af suppeopskrifter, men vores kartoffelsuppe er uden tvivl den mest søgte. Vi kan helt klart anbefale dig at prøve den.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Krydret boller i karry

Fedtfattig mad
Kødretter
Fjerkræ

Rispilaf: Sauter skalotteløg i lidt olie, uden at de tager farve. Tilsæt hvidløg, ris s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1129
Opskrift

Vanillesauce

Vegetar
Fedtfattig mad

Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vanillestangen og lad den ligge lidt i mælken. Tilsæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1346
Opskrift

Skovkylling

Fjerkræ

Rens kyllingen. Bland lige dele salt, sukker, peber og de knuste enebær og gnid kyllingen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1432

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag