Video: Bagte rabarber med marcipan
Bagte rabarber med marcipanKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
1 bdt Rabarber
-
1 deciliter Sukker
-
1 spsk Maizena
-
200 gram Marcipan
Rabarberne rives med en ostehøvl.
Rabarber, sukker og maizena røres sammen og trækker lidt.
Blandingen kommes i et tærtefad og bages i ovnen ved 175° i 20 min.
Marcipanen rives på et råkostjern og fordeles oven på de bagte rabarber.
Herefter bages endnu 20-30 min til skorpen er sprød og gylden.
Servér eventuelt med flødeskum, græsk yoghurt eller creme fraiche.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sursød sauce
Alle ingredienserne røres sammen og varmes godt igennem. Velegnet som tilbehør til f.eks....
Jordbær koldskål
Blend de frosne jordbær.Bland derefter kærnemælk og græsk yoghurt med de blendede frosne j...
Bagte løg med honning og timian
Skyl de upillede løg og halver dem på tværs. Læg løgene i en lille bradepande med snitfla...