Video: Blomkålspizza
BlomkålspizzaKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 Blomkål
-
2 Æg
-
1 Hvidløg
-
100 gram Revet ost
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Oregano
Blomkålspizza
Skyl blomkålen og riv den fint på rivejern eller i en foodprocessor.
Bland det fint revne blomkål med de øvrige ingredienser - rør det til en sammenhængende dej.
Fordel massen på et bagepapir.
Brug eventuelt en dejskraber til at fordele det i et jævnt lag.
Når massen er fordelt i et tyndt lag på bagepapiret, så sættes blomkålspizzaen i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i 15-20 minutter, indtil den begynder at blive sprød.
Herefter fordeles de ønskede ingredienser såsom tomatsauce, grøntsager og ost på den forbagte bund.
Pizzaen bages i 5-7 minutter, eller indtil osten er smeltet.
Velbekomme.
Hvilken pizzabund skal det være?
Hvis du søger et alternativ til den klassiske pizzabund, måske fordi du vil undgå gluten eller bare vil prøve noget nyt, så er blomkålspizza værd at prøve.
Er du alligevel mest til den klassiske udgave, så har vi selvfølgelig også en opskrift klar.
Variation
Noget af det allerbedste ved pizza er, at retten kan laves på simpelthen så mange måder. Nogle mennesker er til masser af ost, grøntsager eller pepperoni, og nogle er til noget helt fjerde. Har du prøvet vores opskrift på kartoffelpizza? Den er så god. Derudover har vi også en opskrift på de lækreste pizzasnegle, som er perfekte til at have med på tur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skinkeschnitzler med paprikasauce
Skinkeschnitzlerne drysses med paprika, salt og peber.Smørret varmes op i en pande til det...
Pighvar med safransauce
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Smør et ildfast fad med olie og placer karto...
BMW
Hæld ingredienserne een af gangen i et shotglas. Mix og server.