Video: Kyllingefrikadeller i sursød sauce
Kyllingefrikadeller i sursød sauceKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
19
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Gulerod
-
5 Hønsebouillon
-
5 deciliter Hakkede tomater
-
0.5 deciliter Brun farin
-
0.5 deciliter Eddike
-
200 dåse Ananas på dåse
-
0.5 deciliter Tomatketchup
-
1 stk Franskbrød i skiver
-
2 spsk Skummetmælk
-
400 gram Hakket kyllingekød
-
0.5 stk Squash
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
1 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
5 deciliter Parboilede ris
Kyllingefrikadeller i sursød sauce
Sauce
Opvarm olien i en stor gryde.
Tilsæt hakket løg, peberfrugt og gulerod.
Svits det i 5 min. til løget er blødgjort.
Tilsæt bouillon, hakket tomat, farin, eddike, knust ananas samt ketchup.
Lad det simre i 10 min. eller til grøntsagerne er møre.
Fars
I mellemtiden anbringes mælk og brød i en dyb tallerken, og man lader brødet opsuge mælken.
Bryd det i stykker og rør det sammen med hakket kylling, reven squash, pisket æg, salt, peber og hvidløgspulver.
Form farsen til frikadeller.
Nedsænk frikadellerne i den simrende sursøde sauce.
Lad dem simre med i 15 min. eller til frikadellerne er gennemstegte (vendes en gang undervejs).
Kog risene efter pakkens anvisning.
Rør de kogte ris sammen med kyllingefrikadellerne i saucen.
Så er dine kyllingefrikadeller i sursød sauce klar - bon appetit!
Hvis du skal lave mad til mange, eller bare ikke gider stegeos, kan du også lave kyllingefrikadeller i ovnen.
Tilbehør
Prøv at servere dine kyllingefrikadeller med en frisk asiatisk salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Börek
Börek Olivenolien varmes i en gryde. Hakket rødløg tilsættes og steges et par minutte...
Pasta med bagt tomatsauce
Hak løg og hvidløg, og steg det gyldent i olie. Tilsæt krydderier og de flåede tomater og...
BLOMKÅL MED GULERØDDER
Kog blomkålshovedet, delt i buketter og gulerødder i strimler. Hæld vandet fra, når grøn...