Video: Grydestegt kanin
Grydestegt kaninKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
11
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kanin
-
2 stk Løg
-
4 stk Gulerod
-
0.5 stk Sellerirod
-
40 gram Smør
-
3 spsk Olie
-
4 deciliter Rødvin
-
3 spsk Tomatpure
-
3 deciliter Grøntsagsbouillon
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
Sådan laver du grydestegtkanin
Del kaninen i stykker (forben, lår og ryg). Pil løget og hak det groft. Skrab gulerødderne og skær i skiver. Skræl selleriroden og skær i små terninger. Opvarm smør og olie i en tykbundet gryde, brun kaninstykkerne heri. Kom løg og de andre grøntsager i og brun med. Tilsæt rødvin og tomatpure udrørt i bouillonen. Retten skal simre ved svag varme under låg i ca. 1 time eller til kødet er mørt.
Serveres i gryden med kartofler, pasta og salat eller årstidens grøntsager til
Hvis du er interesseret i flere retter med kanin så prøv også vores opskrifter på kanin med estragon, rosiner og pinjekerner eller Stuffat Tal-Fenek.
Spørgsmål:
Hvor kan jeg købe en fersk kanin ?
Svar:
Du kan måske få kanin hos din slagter eller få ham til at bestille én hjem. Ellers kan du få den i større fødevaresteder.
Flere større supermarkeder har til tider frosne kaniner, men det er klart, at en fersk giver et bedre resultat.
mvh.
Esben
Opskrifter.dk
15/01-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Urtegårdskylling
Kyllingefileterne gnides med salt, peber og Herbes de Provence. Hvidløg og løg pilles...
Bønnesalat med tunsauce og oliven
Kog bønnerne i letsaltet vand i 5 min. Hæld dem i et dørslag og lad dem køle af. Læg dem i...
Bagte rødløg med timian og smør
- fjern løgskallen og skær bunden jævn. - skær et kryds fra top til bund - de må IKKE...