Video: Ægge- og karrysalat
Ægge- og karrysalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
400 gram Mayonnaise
-
8 stk Hårdkogt æg
-
3.4 tsk Karry
-
0.5 stk Fintrevet løg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Mayonnaise røres med fintrevet løg og karry. Smag dig frem og dosér karry, som du synes, men salatmayonaisen må gerne være lidt kraftig i smagen, da de kogte æg absorberer en del af kraften fra krydderierne. Æggene hakkes. Nemmest er det at bruge en æggedeler og skære æggene på langs, vende dem og skære igen på tværs. De finthakkede æg blandes i den krydrede mayonnaise. Smag til med salt og peber - eller vent, til æggesalaten har stået på køl et par timer - da er det nemmest at vurdere, om den skal have et ekstra skud krydderier.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fetaostlaks med grøntsagspasta
Varm ovnen til 225°C. Mos fetaosten med peber. Rør op med creme fraiche lidt ad gangen....
Tunmousse med smør
Tunmousse med smørPres tunen for væske. Kom tun, smør og creme fraiche i en skål. Rør mous...
Gullasch
GullaschLøg og hvidløg skrælles og skæres i terninger. Varm olien op i en stor gryde ved m...