Video: Aubergine i ovn
Ovnbagt aubergine, løg og peberfrugtKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
6
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Aubergine
-
4 stk Løg
-
4 stk Rød peberfrugt
-
1 deciliter Olivenolie
-
2 spsk Rødvinseddike
-
1 stk Hvidløgs fed
Aubergine i ovn
Start med at rense grøntsagerne godt. Løg og aubergine prikkes med en kniv. Kom grøntsagerne i en bradepande ,og kom ca. 0,5 dl. olie over. Drys med salt og peber, og bag det i ovnen ca. 1 time på 200 grader. Grøntsagerne tages ud efterhånden, som de bliver færdige. Peberfrugterne bliver først færdige, derefter auberginen og til sidst løget, som skal være blødt. Grøntsagerne køles af, og skindet pilles af. Skær peberfrugter og auberginer i tynde strimler, og pil løgene fra hinanden. Anret hver slags grøntsag på et fad for sig, og krydr med resten af olivenolien, vineddike og salt peber.
Serveres som tapas med et godt brød.
Velbekomme!
Grøntsager kan nogle gange gøre endnu mere appetitlige ved, at man bager dem. Lyst til at bage endnu flere grøntsager?
Se meget gerne vores generelle opskrift Bagte grøntsager eller evt. Ovnbagt tempeh.
Spørgsmål:
Jeg skal lave Tapas til 6 personer, er helt vild med det når vi spiser det ude, men jeg mangler opskrifter/ideer til hvordan jeg selv kan lave det
Svar:
Hej Tak for mailen , Tapas er "Kun" en lille mundsbid , kan ligge på en skive brød hvis man har lyst til det.Jeg har desværre ikke nogen opskrift til det , men alt er muligt fra: marineret peberfrugt , et lille stk andbryst , en skive lun pølse, svampe, der er ikke noget der er forkert , tag nogle af dine favoriter , og prøv dig frem , det er meget sjovere :-)
Held og lykke med projektet
Mvh Tomas
opskrifter.dk
20/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret kalvebov med pastinak
Start med at brune kalveboven godt af på alle sider i en stor gryde. Tag den op og brun, l...
Salsa af mango, agurk og tørret abrikos
Kernerne skrabes ud af agurken. Agurkekødet skæres i små tern og saltes let. lad dem d...
Julerødkål
JulerødkålStart med at pille og snitte løgene i lidt smør. Finsnit kålen lige efter, og sv...