Video: Ovnbagt tempeh
Ovnbagt tempehKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Tempeh
-
1 stk Løg
-
1 dåse Hakkede tomater
-
0.5 deciliter Sherryvineddike
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
1 tsk Karry
-
0.25 tsk Ingefær
Skær tempeh i mundrette bidder og sæt dem til side.
Forvarm ovnen til 175°C.
Sauce:
Hak løget.
Bland løg og de resterende ingredienser i en gryde og lad det simre, til det er tyknet lidt (ca. 10 min.).
Hæld et par skefulde sauce i et ovnfast fad.
Tilsæt tempeh-stykkerne og hæld resterende sauce over.
Bag retten i 20-30 min.
Spørgsmål:
Hvad er tempeh
Svar:
Hej Kjeld,
Tempeh er et produkt lavet af naturligt gærede sojabønner, som bindes sammen til en masse.
Tempeh stammer fra Indonesien, men er også udbredt i andre dele af Sydøstasien.
I modsætning til tofu, som også er lavet af sojabønner, består tempeh af hele bønner og har en stærkere smag på grund af fermenteringen.
Håber, at det kan give dig lidt svar ☺️
19/05-2023 af Anne
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ferskenchutney
Hak løg, hvidløg, peberfrugt og 1/2 chili og svits grøntsagerne i olie til de er blanke....
Japansk grillet fisk
Skær tunbøfferne ud således at der bliver 2 stykker pr. person. Bland soja, sherry og snap...
Rugbrød med øl og æbler
1 pilsnerøl, yoghurt og 1 dl sirup røres sammen med lidt rugmel til en lind grød. Lad det...