Video: Femkornsboller med rosiner, æbler og kanel
Femkornsboller med rosiner, æbler og kanelKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
11
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
4 deciliter Lunkent vand
-
2 deciliter Yoghurt naturel
-
150 gram Femkornsflager
-
2 stk Revet æble
-
100 gram Rosiner
-
2 tsk Stødt kanel
-
2 spsk Rørsukker
-
2 spsk Olie
-
1 tsk Salt
-
800 gram Hvedemel
Gæren røres ud i det lunkne vand. D øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem til den er smidig. Stilles til hævning et lunt sted dækket med et klæde i ca. 1 time. Dejen stås ned og formes til boller. Efterhæver på pladen ca. 30 min. Pensles med vand eller sammenspisket æg. Bagetid: Ca. 20 min. ved 200 C midt i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majspandekager med tomatsalsa
Sådan tilbereder du majspandekager med tomatsalsa: Bland mel og bagepulver, og kom mælken...
Aubergine-ostelasagne
Opvarm ovn til 200 grader. Skær auberginen i skiver med skind på. Pisk æggehvider med...
Fersken suppe a la Helle
Løg og hvidløg svitses i olie og karry. Derefter kommes 1 ds ferskner + 1 ds hk. tomater...