Video: Femkornsboller med rosiner, æbler og kanel
Femkornsboller med rosiner, æbler og kanelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
4 deciliter Lunkent vand
-
2 deciliter Yoghurt naturel
-
150 gram Femkornsflager
-
2 stk Revet æble
-
100 gram Rosiner
-
2 tsk Stødt kanel
-
2 spsk Rørsukker
-
2 spsk Olie
-
1 tsk Salt
-
800 gram Hvedemel
Gæren røres ud i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes godt igennem til den er smidig.
Stilles til hævning et lunt sted dækket med et klæde i ca. 1 time.
Dejen stås ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen ca. 30 min.
Pensles med vand eller sammenspisket æg.
Bagetid: Ca. 20 min. ved 200 C midt i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Snacks på grill - Grøntsager
Grøntsagssnacks på grillBasisolie: Blend olivenolien med friske krydderurter, fx persille,...
Empanadas
Bland gær med lidt lunken vand i en stor skål, tilsæt salt og lidt mere vand og hvedemel m...
Majscreme med hvid chokolade
Kog majskolberne godt møre i saltet vand - det tager ca. 40 min. Skær kernerne af og blend...