Hovedret
Nutrition facts: 1341 calories 26.383333333333 carb 4.2571666666667 fat 11.84 fiber 20.153333333333 protein 0.67066666666667 fat 0.85833333333333 sugar

Video: Ovnstegt kalkun

Ovnstegt kalkun

Ovnstegt kalkun

Ovnstegt kalkun
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

pandestegt kartoffel terninger med rosmarin og gulerod mousse.

Kokkens svar
Gulerodsmousse

Spørgsmål:

hvorfor kan jeg ikke finde opskriften på gulerod mousse?



Svar:
Hej, her er en mulighed
Mvh Tomas
opskrifter.dk

Gulerodsmousse
4 pers.
350 gr. gulerødder
1 lille rød peberfrugt
3 spsk. grøntsagsfond eller vand
1 æggehvide
2 æg
115 gr. kvark
1 spsk. hk. frisk estragon
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde Skær gulerødder og peberfrugt i grove tern og kom dem i en gryde med grøntsagsfond/vand. Læg låg på og lad det simre i ca. 5 min. eller til de er møre.

Hæld vandet fra.

Pisk de hele æg og æggehviden sammen. Bland kvarken i og krydr med salt og peber.

Blend grøntsagerne og tilsæt kvarkblandigen og blend til en ensartet glat masse.

Rør hk. estragon i.

Fordel gulerodsbl. i 4 linseforme eller ramekiner som er foret med et stykke bagepapir i bunden.

Læg et stykke folie over og anbring formene i en bradepande halvt fyldt med kogende vand.

Bag gulerodsmoussen i en forvarmet ovn v. 190 gr. i ca. 35 min. eller til massen er fast.Servering Kan serveres som den er som forret eller spises sammen med ris og champignonsovs. Lækker fedtfattig forret.

18/11-2010 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Coq au vin

Fjerkræ

Coq au vinSkyl og rengør unghanen. Del unghanen i ca. 8 stykker. Ved kyllingelårene skæres...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3044
Opskrift

Vildtpostej

Proteinrig mad
Kødretter

Vildtkødet som er grofthakket blandes med det hakkede svinesmåkød, æg, piskefløde, cognac...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2240
Opskrift

Lakseruller

Proteinrig mad
Fiskeretter

LakserullerFløden piskes og vendes med saften fra en citron og sennep. Det hele røres godt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 979

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag