Video: Porretærte med pasta
Porretærte med pastaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Porre
-
150 gram Kogt røget skinke
-
150 gram Pastaskruer
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Emmenthaler
-
3 stk Æg
Porretærte med pasta
Porrerne snittes og blancheres derefter i ca 2 minutter.
Hæld derefter porrerne i en sigte og pres væden ud af porrerne.
Kog pastaen, den skal være "al dente" og hæld den i et smurt fad.
Skinken skæres i tern og porrer lægges over.
Æg, fløde, salt og peber piskes sammen og osten blandes i.
Æggemassen hældes over fyldet og tærten sættes i en 225 grader varm ovn.
Bages i ca. 30 min. eller til tærten er let gylden i farven.
God appetit!
Porretærte med pasta
Porretærte med pasta er kun én blandt vores mange opskrifter på porretærte.
Du kan sagtens udskifte porrerne med andre grøntsager som fx løg, tomat eller broccoli.
Hvis du får lyst til at lave andre varianter af den klassiske porretærte, så se evt.
på vores opskrifter på mozzarella- og porretærte med salsa verde eller en græsk porretærte.
Spørgsmål:
er denne ret fryse egnet
Svar:
Det er den i hvert fald, så tø den op og giv den lidt tid i ovnen inden servering.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
10/04-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Quesadillas med champignon
Fyld: Hak champignoner og løg fint og svits dem på panden i nogle minutter. Hak de soltørr...
Martini
Rør med isterninger og si over i et afkølet cocktailglas. Pynt med oliven eller et twist.
Antipastisalat med basilikumdressing
Grill peberfrugter i ovn til de er "kullede". Læg dem i en frysepose i 10 min. Pil skinde...