Video: Grillet kyllingesalat med pita
Grillet kyllingesalat med pitaKøkken:
Ingredienser:
Andet
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
2 spsk Mayonnaise
-
2 spsk Yoghurt naturel
-
1 stk Æbler
-
8 stk Vindrue
-
3 spsk Rødløg
-
1 spsk Æblejuice
-
1 spsk Frisk persille
-
1 tsk Karry
-
0.25 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
4 stk Pitabrød
-
0.5 stk Hovedsalat
-
2 stk Bøftomat
Forvarm ovnen på grillfunktion (eller en grill).
Grill kyllingebrysterne i 3-5 min. på hver side eller til de er gennemstegte.
Lad de grillede kyllingebryster afkøle.
Skær kødet i tern og hæld dem i en middelstor skål.
Tilsæt mayonnaise, yoghurt, æble i tern, halverede druer, hakket rødløg, æblejuice, hakket persille, karry, salt og peber.
Vend det hele godt.
Varm pitabrødene (evt. i en brødrister).
Servér pitabrødene med kyllingesalat, salat og tomat i skiver.
Har du tid og lyst, så lav dine egne, hjemmelavede pitabrød. Det bliver det ikke dårligere af!
Spørgsmål:
Feder mayonasieblanding ikke?
Svar:
Man tager på i vægt hvis man indtager mere energi end man forbrænder. Spiser man store mænger mayonnaise, kan man nok forvente at tage på i vægt.
Mængden af mayonnaise i denne opskrift er dog noget begrænset og retten runder akkurat de max 30% energi fra fedt, som sundhedsstyrelsen anbefaler.
Venlig hilsen
Allan, Redaktionen
03/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandel og appelsin salat
Smelt sukker i en stegepande. Tilsæt mandler og bland hurtigt.Fjern fra kogepladen og hæld...
Lam med tzatziki og kartoffelbåde
Krydr lammeculotterne med herbes de provence og varm lammeculotterne og kartoffelbådene i...
Ris à l'amande
Ris à l'amandeBring vandet i kog i en tykbundet gryde. Rør risene i, og kog det op. Skær v...