Video: Græsk porretærte
Græsk porretærteKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
1 timer 50 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Olivenolie
-
8 stk Porre
-
4 stk Æg
-
3 deciliter Hvedemel
-
250 gram Feta 40+
-
6 deciliter Letmælk
-
1 bdt Dild
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Græsk porretærte
Rens porrerne og skær dem i skiver.
Disse sauteres, sammen med karryen, i den varme olie i en gryde under konstant omrøring i 10 minutter.
Æggene slås ud i en skål og piskes sammen med mel, smuldret fetaost, mælk, finthakket dild og lidt salt og peber.
Bland porrerne med æggemassen og hæld det i et tærtefad.
Sæt tærtefadet i ovnen og bag tærten i ca. 1 time ved 180°C .
Tærten skal være mørk i overfladen.
Tilbehør:
Kogte grøntsager eller en frisk salat.
Græsk porretærte
Velegnet tilbehør til din græske porretærte er en god skive (gerne hjemmebagt) brød eller en grøn salat.
Andre grønsager kan bruges i stedet for porrer, fx revne gulerødder, asparges, tomater eller løg.
Hvis du har lyst til at lave andre af vores madtærter, så kan et forslag være en af disse tærter:
mozzarella- og porretærte med salsa verde eller porretærte med pasta.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nachodip
Lækker nachodipSkær løg og peberfrugter i tern. Riv osten og salaten. Bland flød...
Hjemmelavet koldskål
Hjemmelavet koldskål Pisk æg og sukker grundigt sammen i en skål. Skyl og riv skallen...
Panerede auberginer og squash
Skær auberginer og squash i tynde skiver og fordel dem på to tallerkner. Lad dem trække me...