Video: Mozzarella- og porretærte med salsa verde
Mozzarella- og porretærte med salsa verdeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Smør
-
200 gram Hvedemel
-
2 stk Æggeblomme
-
3 spsk Vand
-
2 spsk Smør
-
3 stk Porre
-
100 gram Frisk Mozzarella
-
2 stk Æg
-
1 deciliter Frisk persille
-
3 spsk Kapers
-
1 deciliter Olivenolie
-
1 stk Citron
-
2 stk Hvidløgs fed
Mozzarella- og porretærte med salsa verde
Dej:
Blødgør smørret, bland det med mel til det har en smuldrende konsistens og lav en fordybning i blandingen.
Tilsæt æggeblomme og vand og ælt det til det hænger sammen.
Sæt i køleskabet i 45 min.
Stryg mel på bordet, rul dejen ud så der kan stikkes forme igennem.
Spray med olie, og form dejen i formene.
Tag noget sølvpapir og læg det over dejen.
Fyld folien med ris (for at holde dejen nede).
Bages i 10 minutter ved 180°C.
Fyld:
Opvarm smør, steg porrerne og bland dem i en skål sammen med mozzarellaen og æggene.
Hæld blandingen i formene og bag tærterne færdig i 10 min.
Salsa:
Blend persille, kapers, olie, citronsaft og hvidløg.
Smag til med salt og peber.
Mozzarella- og porretærte med salsa verde
Mozzarella- og porretærte med salsa verde er blot en ud af vores mange tærteopskrifter.
Og madtærter kan kreeres i utallige variationer.
Prøv også at tage et kig på nogle af vores andre gode opskrifter på tærter:
fx vores græske porretærte eller vores porretærte med pasta.
Spørgsmål:
Hej, Hvilke forme er det man skal bruge? Kan man ikke blot samle alt dejen i et almindeligt tærtefad? Venlig hilsen, Nueva
Svar:
Hej , dette er lavet i små aluminiums portions forme , men du kan sagens lave det i et tærtefad
Mvh Tomas
opskrifter.dk
31/01-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Halloween krydderkage
Halloween krydderkageForvarm ovnen til 175°C. Smør en bageform med lidt smør. Bland s...
Åses karrysild
Åses karrysildPisk fløden til flødeskum og bland den med cremefraichenSmag til med citrons...
Portvinglacerede vagtler
Skyl og tør vagtlerne, put 2 fed hvidløg i hver vagtel. Læg dem i et ovnfast fad.Under meg...