Video: Hindbærcoulis
HindbærcoulisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 gram Frosne hindbær
-
1.5 tsk Majsmel
-
1 spsk Revet appelsinskal
Sådan laver du hindbærcoulis
Brug frosne hindbær til opskriften.
Lad dem tø op og gem lidt af saften.
Anbring de optøede hindbær i en gryde over middelhøj varme i ca. 6 min., skru herefter ned til middel varme.
Bland lidt hindbærsaft (fra optøningen) med majsmel og rør det til en pasta.
Tilsæt denne pasta til hindbærrene i gryden under omrøring, således at saucen tyknes.
Tilsæt reven appelsinskal og lad det afkøle.
Server coulisen som tilbehør til f.eks. brownies eller chokoladetærte.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til din hindbærcoulis
Hindbærcoulis er et nemt og friskt tilbehør i dessertkøkkenet. Brug eksempelvis din coulis som tilbehør til nogle tunge brownies med chokolade og server en klat fed og cremet vanilleis til. Alternativt kan du eksperimentere med denne opskrift på en chokolademousse - nem! og tilføje et lag hindbærcoulis på toppen inden du sætter den på køl. Udskift eventuelt hindbærsiruppen på en italiensk panna cotta med en friskere coulis. Søg selv videre i vores dessert kategori og find på nye kreative måder at inkorporere din hjemmelavede hindbærcoulis. Det er kun fantasien der sætter grænser!
Spørgsmål:
Hej Kok. Har du en opskrift på en hindbærdressing, som skal bruges til en salat med frugter? Frugter ex.vis blommer, hindbær, figner. Hilsen Else Karla
Svar:
Du kan bruge den vedhæftede opskrift, hvor du tilsætter creme fraiche eller flødeskum og smager til med sukker.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
06/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havtaskekæber på spyd
NB! Du skal bruge 8 kebab-pinde. Chiliolie: Rens chilien for kerner og stilk og blend den...
Syltede rødbeder
Syltede rødbederNår du sylter, er det vigtigt, at opbevaringsglassene er klinisk rene. Vas...
Oksekød i grøn karry
Okekød med grøn karrySnit peberfrugten i strimler. Del broccolien i mindre buketter.&...