Video: Appelsin- og tranebærsauce
Appelsin- og tranebærsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 kg Tranebær
-
2 spsk Revet appelsinskal
-
3 stk Kanelstang
-
4.5 deciliter Appelsinjuice
-
5 deciliter Brun farin
-
5 deciliter Vand
Placér tranebær, appelsinskal, kanelstænger, appelsinsaft, farin og nok vand til at dække bærrene, i en gryde.
Bring blandingen i kog over høj varme.
Skru straks ned for varmen og lad den simre i ca. en time eller til saucen er tyknet.
Smag saucen til og tilsæt evt. mere sukker.
Saucen kan ikke koge for længe, så giv den evt. længere tid, hvis en tykkere sauce ønskes.
Stil saucen på køl i en lukket beholder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammeskank
Rodfrugter og løg skæres i mundrette tern. Svitses i olie til de begynder at tage farve. D...
Hvidvinsdampede muslinger med fløde
Hvidvinsdampede muslinger med flødeVask og sorter muslingerne. De muslinger, der ikke...
Madmuffins med kalkun
Æg, mælk og havregryn røres godt sammen i en skål. Rens og hak grøntsager og rør den samme...