Video: Italiensk panna cotta
Italiensk panna cottaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Piskefløde 38%
-
1 stk Vanillestang
-
6 spsk Sukker
-
4 stk Husblas
-
200 gram Frosne hindbær
-
150 gram Rørsukker
-
1 stk Vanillestang
Fremgangsmåde: Italiensk panna cotta.
Varm langsomt fløden op i en tykbundet gryde med vaniljekorn og -stang samt sukker.
Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min.
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Flyt gryden fra varmen, fisk vaniljestangen op og tilsæt den udblødte husblas.
Rør i cremen til husblassen er helt opløst.
Hæld derefter cremen i 4 større eller 6 lidt mindre skåle eller forme - skyllet med koldt vand.
Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 4 timer eller til de er faste og kan vendes ud.
Hindbærsirup: Kog hindbær, rørsukker, vaniljekorn og -stang samt vand i en gryde i ca. 5 min.
Hæld bærrene i en sigte over en skål.
Skyl gryden og kom saften tilbage heri og bring det i kog
Kog saften ved kraftig varme og uden låg i ca. 10 min. - eller til der er ca. 1½ dl sirup tilbage.
Ved servering: Vend desserterne ud og anret dem med lidt sirup. Pynt med bær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koldskål med hindbær
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn fra vaniliestang grundigt sammen. Blend eller m...
Chokoladekage med frosting
Chokoladekage med frostingChokoladekageI en skål blandes de tørre ingredienser. Dernæst ti...
Krydret brød
Skær tomaterne i stykker og fjern den grønne stilk. Kom tomaterne, merian og hvidløg i en...