Video: Italiensk panna cotta
Italiensk panna cottaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Piskefløde 38%
-
1 stk Vanillestang
-
6 spsk Sukker
-
4 stk Husblas
-
200 gram Frosne hindbær
-
150 gram Rørsukker
-
1 stk Vanillestang
Fremgangsmåde: Italiensk panna cotta.
Varm langsomt fløden op i en tykbundet gryde med vaniljekorn og -stang samt sukker.
Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min.
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Flyt gryden fra varmen, fisk vaniljestangen op og tilsæt den udblødte husblas.
Rør i cremen til husblassen er helt opløst.
Hæld derefter cremen i 4 større eller 6 lidt mindre skåle eller forme - skyllet med koldt vand.
Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 4 timer eller til de er faste og kan vendes ud.
Hindbærsirup: Kog hindbær, rørsukker, vaniljekorn og -stang samt vand i en gryde i ca. 5 min.
Hæld bærrene i en sigte over en skål.
Skyl gryden og kom saften tilbage heri og bring det i kog
Kog saften ved kraftig varme og uden låg i ca. 10 min. - eller til der er ca. 1½ dl sirup tilbage.
Ved servering: Vend desserterne ud og anret dem med lidt sirup. Pynt med bær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller med kardemomme
Smelt margarine, bland 1 dl. mælk til det er lunt, rør gæret i. Bland resten af ingredien...
Bagte jordskokker med grønkålssalsa
Bagte jordskokker Ovnen tændes på 230 grader Jordskokkerne skrubbes med en stiv...
Saganaki med rejer
Kom halvdelen af olien på en sauterpande. Sauter halvdelen af det finthakkede løg i 1-2 m...