Køkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Bagværk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
250 gram Smør
-
160 gram Mørk chokolade
-
4 stk Pasteuriseret æg
-
225 gram Sukker
-
125 gram Hvedemel
-
4 spsk Cacaopulver
-
0.5 tsk Kanel
-
100 gram Valnød
-
100 gram Hasselnød
Smelt smørret med chokoladen i en lille gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukker sammen .
Bland mel, kakao, kanel, hasselnødderne og valnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i æg og sukker blandingen.
Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en smurt firkantet form og bag den midt i ovnen i 35 min. ved 175°C. Lad kagen køle af og skær den i firkanter.
Tips til de perfekte brownies
Pas på med når du rører æg og sukker sammen at du ikke tilføjer for meget luft til mixturen.
Hvis børn skal være med til at bage er det en god ide at bruge pasteuriseret æg.
Brownierne har helt klart godt af at stå i køleskabet i nogle timer, og tager bestemt ikke skade af at stå henover natten. Det er kun positivt for smagsoplevelsen.
I stedet for at hakke nødderne i mindre stykker og komme dem ned i selve dejen., kan du også ligge dem oven på dejen's overflade. Du kan også helt erstatte nødderne med stykker af mælkechokolade, der giver dine brownies en mere intens chokoladesmag.
Mange varianter
Som det populære bageværk brownies nu en gang er, er det nemt at lade sig inspirere af mange forskellige kilder. Vi kan bla. anbefale at du hænter inspiration fra vores opskrift på nemme brownies eller du fx. laver en hjemmelavet karamelsovs der nemt kan blandes i dine brownies eller bruges som topping.
Du kan finde mange andre opskrifter på mad, fra alle hjørner af verdenen, på vores hjemmeside opskrifter.dk.
Spørgsmål:
Varför skriver ni receptet i gram? Blir det inte lättare att följa när man skriver i deciliter!
Svar:
Hej , det är nog lite olika vad man tycker , vi får många recept och där är det olika
Mvh Tomas
recept.se
27/12-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej, Hvordan kan jeg faa den til at vaere flad og fugtig i midten som en rigtig brownies? Mine bliver altid ligesom en alm. kage. jeg har proevet mange forskellige opskrifter med og uden bagepulver og mere eller mindre chokolade osv men det bliver bare det samme resultat. hvad goer jeg forkert? Paa forhaand tak og ha' en god dag MVH Johanne
Svar:
Det lyder som om, at du giver kagerne en tand for meget i ovnen, så prøv at give dem lidt kortere tid el. ved en lidt lavere temperatur, selvom opskriften síger noget andet.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
14/10-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
ska man smälta i samma gryta samtidigt?
Svar:
Hej , om du smälter smöret och lägger bitar av choklad i , drar bort gryta från spisen så smälter det fint
Mvh Tomas
recept.se
16/08-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
jeg ønsker en opskrift på nogle små fede chokolademuffins som kan bruges til at servere sammen med is og frugt. kan du hjælpe med det
Svar:
Hvis du skriver chokolade i søgefuntionen kommer der rigtig mange eksempler på kager med chokolade, men skal de være fede, har jeg et par forslag:
Blødende chokoladekage med brombærkompot (dejen kan laves i god tid før, og sættes i fryseren)
eller -
Brownies
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
09/04-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej kok, jeg er ikke stor-elsker af ren mørk chokolade,men kan godt li´den med orange i. Kan man evt. bruge den med orange ell. alm.lys chokolade, til en muffins opskrift, uden at spolerer noget i opskriften ?
Svar:
Det kan du sagtens.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
23/10-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej, måste man ha valnötter och hasselnötter ?
Svar:
Nej det smakar bara bättre :-)
mvh
Tomas
recept.se
11/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffeltortilla
Skyl kartoflerne og skræl dem. Skær dem i tern på størrelse med spilleterninger (først tyk...
Panerede koteletter
Bland rasp, vand, salt og peber i en skål. Vend koteletterne i sammenpisket æg og deref...
Fillipinsk kylling
Skær kyllingen i portionsstykker.Svits knust hvidløg og hakket løg til løget bliver blødt....