Video: Brownies from PS Desserts by Philippa Sibley
Brownies from PS Desserts by Philippa SibleyKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
300 gram Mørk chokolade
-
200 gram Usaltet smør
-
4 stk Æg
-
200 gram Strøsukker
-
1 tsk Vanilleessens
-
200 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
80 gram Mørk chokolade
Metode
Forvarm ovnen til 180C. Beklæd en 30cm x 20 cm bageform med bagepapir.
Hak eller riv chokolade og smelt.
Rør med en træske eller gummispartel.
Når chokoladen er smeltet, sluk for varmen og tilsæt smør.
Rør det sammen og hold den varm.
I mellemtiden placeres æggene i skålen.
Tilføj både sukker og pisk indtil massen er bleg og cremet.
Tilsæt vaniljeekstrakt og fold.
Fold æggeblandingen i den varme chokolade blanding.
Sigt mel og bagepulver, og vend igennem .
Rør den grofthakkede chokolade i.
Hæld i bageformen og bag i 15-20 minutter.
Brownie skal være skinnende og lidt krakket på overfladen.
Lad det køle af i ovnen, før du tager den ud .
Vin - Zanoni Recioto de Valpolicella DOC Monte Zovo, 0,375 L - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Pietro Zanoni, Veneto, Italien, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 190,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Zanoni Recioto de Valpolicella DOC Monte ZovoDen søde Recioto er den historisk set højest skattede vintype i Valpollicella, og Pietro Zanonis version rammer sp... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banan og frugt smoothie
Banan og frugt smoothieSkær melonen, appelsinen og bananerne i mindre stykker så de passer...
Fyldte ferskner
Sæt ovnen på 200°C. Flå, halvér og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plad...
Mexicansk Salsa
Bland finthakkede tomater, hakkede forårsløg, olivenolie, eddike, hakkede chilier, finthak...