Video: Brownies from PS Desserts by Philippa Sibley
Brownies from PS Desserts by Philippa SibleyKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
300 gram Mørk chokolade
-
200 gram Usaltet smør
-
4 stk Æg
-
200 gram Strøsukker
-
1 tsk Vanilleessens
-
200 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
80 gram Mørk chokolade
Metode
Forvarm ovnen til 180C. Beklæd en 30cm x 20 cm bageform med bagepapir.
Hak eller riv chokolade og smelt.
Rør med en træske eller gummispartel.
Når chokoladen er smeltet, sluk for varmen og tilsæt smør.
Rør det sammen og hold den varm.
I mellemtiden placeres æggene i skålen.
Tilføj både sukker og pisk indtil massen er bleg og cremet.
Tilsæt vaniljeekstrakt og fold.
Fold æggeblandingen i den varme chokolade blanding.
Sigt mel og bagepulver, og vend igennem .
Rør den grofthakkede chokolade i.
Hæld i bageformen og bag i 15-20 minutter.
Brownie skal være skinnende og lidt krakket på overfladen.
Lad det køle af i ovnen, før du tager den ud .
Vin - Zanoni Recioto de Valpolicella DOC Monte Zovo, 0,375 L - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Pietro Zanoni, Veneto, Italien, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 190,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Zanoni Recioto de Valpolicella DOC Monte ZovoDen søde Recioto er den historisk set højest skattede vintype i Valpollicella, og Pietro Zanonis version rammer sp... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarbersirup
Sådan laver du rabarbersirup Skær rabarber i små stykker, og kom dem i en gryde sammen med...
Boller - lækre teboller
Halvdelen af mælken lunes og gæren opløses heri.Margarinen smeltes i resten af mælken. Når...
Rødbedesalat
RødbedesalatFørste skridt til rødebedesalaten er istandgørelse af rødbederne. Sørg for at...