Video: Persillepesto
PersillepestoKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 bdt Frisk persille
-
50 gram Revet parmesan
-
30 gram Pinjekerner
-
1 deciliter Olivenolie
Persillepesto
Start med at vaske persillen.
Riv derefter parmesanosten på et jern, og rist pinjekernerne.
Hæld alle ingredienserne op i en blender.
Hvis du synes, det er for tørt, hælder du lidt mere olie i.
Blend indtil du har en nogenlunde fast konsistens - det må ikke være for flydende.
Du er allerede færdig, og pestoen kan serveres!
Velbekomme.
Pesto er som bekendt lækkert i mange forskellige sammenhænge. Vi er især glade for at bruge det til alverdens pastaretter. Eksempelvis varm pastasalat med auberginer, pastasalat med soltørrede tomater eller kalve- og pastafad
Det kan dog også bruges som dip til hvidt brød.
Spørgsmål:
Kan pestoen ikke holde sig længere hvis blot den holdes dækket af olie?
Svar:
Hej, jo det er muligt at hvis du lukker for luften, så kan den holde længere.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
14/09-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej jeg har fået en opskrift der indeholder oliven også, min datter sagde 500 g men det lyder af meget,hvad mener du. kan man ikke fryse persillepesto, da jeg har en hel skov af persille
Svar:
Hej , det lyder lidt meget med den mængde oliven...
Det er bedre at fryse persillien og så lave pesto efter hånd som der er behov for det.Jeg syns ikke det gir mening at fryse olivenolie som er en af de ting der skal i
Mvh Tomas
opskrifter.dk
14/10-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hvor længe kan man forvente at pestoen kan holde sig, med låg i køleskabet? Tak for dejlig opskrift! Kh signe
Svar:
Hej , hvis du holder det koldt , ville jeg gætte på 4-5 dage
Mvh Tomas
opskrifter.dk
18/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gl.dags bankekød med mos
Start med at skære kødet i 1 cm tynde skiver og bank skiverne let på begge sider. Læg kød...
Abrikosfromage
AbrikosfromageAbrikoserne sættes i blød i vand, der netop dækker, og man lader dem stå 5-6...
Honningmelon med basilikum- og myntegranita
Bland sukker, hakket mynte, hakket basilikum og revet limeskal sammen i en middelstor skål...