Video: Kalve- og pastafad
Kalve- og pastafadKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
350 gram Kalvekød i tern
-
250 gram Frisk pasta
-
150 gram Champignon
-
0.5 dåse Hakkede tomater
-
1 spsk Frisk oregano
-
2.5 deciliter Mornay sauce
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
50 gram Mozzarella 45+
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Kog kalvekødet i 10-15 minutter.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Bland kød, pasta, champignon, hakket oregano og tomat samt salt og peber.
Hæld blandingen i et ovnfast fad.
Bland mornaysauce med hvidløg og lidt hakket basilikum.
Fordel saucen henover retten og drys til sidst med revet ost.
Stil i ovnen ved 225°C i 20 minutter.
Pynt retten med basilikum blade.
Servér med grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Karrykål
Sådan laver du Karrykål Karryen brændes af i margarinen.Kødet kommes i og svitsesGulerødde...
Sesamfrøsauce
Rist sesamfrøene på en tør stegepande over middel varme. Rør konstant i 5 min. Knus de ris...
Veganske pandekager
Veganske pandekagerRør hørfrøene op med vand i en stor skål, og lad det stå i 5 minutter i...