Video: Torsk creole
Torsk creoleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 Torskefilet
-
4 stk Bøftomat
-
2 stk Grøn peberfrugt
-
2 stk Løg
-
10 spsk Smør
-
6 spsk Citronsaft
Torsk creole
Forvarm ovnen til 200°C.
Smør et ovnfast fad og placer fileterne heri.
Krydr dem med salt og peber.
Fordel tomater i skiver, hakket peberfrugt og de snittede løg (alternativt et bundt hakkede forårsløg) over fisken.
Smelt smørret i en lille gryde eller kasserolle.
Tilsæt citronsaft og lidt tabasco.
Dryp saucen over fisken og grøntsagerne.
Bag retten i ovnen i 25 min., hæld sauce over et par gange undervejs.
Torsk creole
Torsk creole kan nydes med almindelige kogte kartofler eller fx med flødekartofler i ovn.
Spørgsmål:
HVorfor står det løg i listen over ingredienser, men forårsløg under fremgangsmåden. Har tidligere brugt almindelige løg og synes det bliver meget løg, men hvad er det rigtige? Hvor meget tabasco bør man bruge?
Svar:
Hej Lisbeth
Tusind tak for din årvågenhed. Vi har nu lavet en mindre rettelse i opskriften, for selvfølgelig skal der være overensstemmelse mellem ingredienslisten og fremgangsmåden.
Udgangspunktet er løg, men alternativt kan man benytte et bundt forårsløg.
Den med tabasco er sværere. Prøv dig frem. Måske er 5-10 dråber ikke helt galt.
Mange hilsner
opskrifter.dk
22/07-2021 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hummerhaler med avocado
Æggene skæres i skiver. Husblassen lægges i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Boui...
Lynstegt hummer med sauce
Hak hummeren i stykker og fjern skallerne. Skær hummerkødet i mundrette bidder. Lav en mar...
Dampet kylling med tomater
Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Put kødet i en ovnfast skål eller dyb tallerken. T...