Video: Græske rejer
Græske rejerKøkken:
Ingredienser:
Græsk
8
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Flåede tomater
-
2 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
0.5 spsk Frisk oregano
-
0.5 tsk Bordsalt
-
200 gram Store pillede rejer
-
2 spsk Frisk persille
-
75 gram Feta 40+
Væden hældes fra tomaterne, som kommes i en gryde.
Løg og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber.
Småkoger under låg i ca. 5 min.
Tomatblandingen fordeles i ildfaste portionsskåle.
Rejerne lægges oven på tomaterne, persille og fetaost brækket i småbidder kommes over.
Skålene stilles i ovnen 15-20 min ved 225°C.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine tzatziki med oliven
Del auberginer på langs, prik kødsiden med gaffel og pensl med olie. Læg på bagepapir og b...
Juleskinke med øl
Forvarm ovnen til 165°C. Smør en stor stegegryde. Placér skinken i gryden. Brug tandstikke...
Karamelliserede valnødder
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd en bradepande med bagepapir.Bland sukker, og balsamico i e...