Video: Græske rejer
Græske rejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Græsk
Forret
8
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Flåede tomater
-
2 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
0.5 spsk Frisk oregano
-
0.5 tsk Bordsalt
-
200 gram Store pillede rejer
-
2 spsk Frisk persille
-
75 gram Feta 40+
Væden hældes fra tomaterne, som kommes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber. Småkoger under låg i ca. 5 min. Tomatblandingen fordeles i ildfaste portionsskåle. Rejerne lægges oven på tomaterne, persille og fetaost brækket i småbidder kommes over. Skålene stilles i ovnen 15-20 min ved 225°C.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med broccoli og feta ost
Tærte med broccoli og feta ost1. Forvarm ovnen til 160 grader varmluft. Sæt dejen i små fo...
Spaghetti med kødboller og aubergine
Udblød franskbrødet i mælken. Rør det herefter i det hakkede kød sammen med ægget. Rør per...
Stegte rejeflûtes
Rør en fars af rejer, presset hvidløg, hakket ingefær og løg, sammenrørt æg, salt, peber o...