Video: Grillet marineret lam med balsamicotomater
Grillet marineret lam med balsamicotomaterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
8
Tilberedningstid
2 timer 15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Honning
-
2 spsk Balsamico
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
8 stk Lammekotelet
-
500 gram Cherrytomat
-
2 spsk Balsamico
Rør honning, rødvinseddike, presset hvidløg, salt og peber sammen. Overfør marinaden til en frysepose og læg lammekoteletterne derned. Vend koteletterne godt i marinaden ved at trykke på posen. Lad kødet marinere koldt i 1 time. Klargør en grill. Når den er medium varm, lægges koteletterne på en rist ca. 12-15 cm fra kullene. Gem marinaden. Grill kødet i ca. 3 min. på hver side. Læg de grillede koteletter på en tallerken og hold dem varme. Læg tomaterne i et engangs-grillfad (aluminium) og grill dem i ca. 8 min. Dryp balsamico over tomaterne og vend dem i væden. Grill tomaterne i yderligere 2 min. Fjern grillfadet fra varmen. Opvarm resterende marinade og saft fra lammekødet i en lille kasserolle.
Server kødet sammen med tomaterne og saucen, der eventuelt kan hældes over kødet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baskisk skinke og æg
Varm olien i en stor pande. Svits hakket løg, strimlede peberfrugt og presset hvidløg. Skæ...
Jordskokkesuppe
Jordskokkesuppe For at lave selve selve suppen skæres jordskokkerne i skiver. Smelt smørre...
Hønsesuppe med nudler
Varm op under en wok. Kom hakket chili, citronsaft, presset hvidløg, hakket ingefær, fishs...