Video: Honningmarineret torskefilet
Honningmarineret torskefiletKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
600 gram Torskefilet
-
1 tsk Fennikelfrø
-
2 spsk Honning
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
1 tsk Bordsalt
-
50 gram Smør
-
2 stk Squash
-
4 stk Rødløg
-
300 gram Frossen grøn bønne
-
1.5 tsk Bordsalt
-
1 kvist Frisk citronmelisse
Rens og tør torskefileterne.
Skær fisken i portionsstørrelser (2 stykker pr. person) og læg dem i et fad.
Honningmarinade:
Knus fennikelfrøene i en morter.
Rør honning, eddike, knuste fennikelfrø og salt sammen i en skål.
Hæld marinaden over fiskestykkerne og vend godt rundt.
Stil fisken tildækket i køleskabet i ca. 10 min.
Tag fiskestykkerne op af marinaden (gem den).
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.
Steg halvdelen af fiskestykkerne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side - skru op til kraftig varme, når fiskestykkerne bliver vendt.
Tag fisken op og hold den varm.
Steg de sidste stykker fisk i resten af smørret.
Tilbehør:
Kom smør i en pande og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits løgene i ca. 1 min.
Tilsæt squash, bønner, salt og marinade.
Svits i yderligere ca. 3 min. og smag til.
Ved serveringen:
Fordel grøntsager med væde i et dybt, varmt fad og læg herpå de stegte torskestykker.
Drys rigelig med hakket citronmelisse eller persille hen over retten.
Spørgsmål:
goddag jeg kunne godt tænke mig at høre om der er andet end fennekelfrø man kan bruge
Svar:
Hej , du kan bare springe over hvis du ikke kan lide det , du kan også bruge krydderurter, f.eks.finthakket dild.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
22/03-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
bagt fisk
Skær fisken i portionsstore stykker, læg dem på en plade med bagepapir og drys salt og peb...
Fuldkornsboller
Opløs gær med det lunkne vand i en stor skål.Tilføj salt og olie. Rør sammen. Tilføj til s...
Hindbærsnitter
HindbærsnitterStart med at skrabe kornene ud af vaniljestangen og fordel dem derefter ud i...