Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Pastaskruer
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
3 stk Porre
-
1 stk Løg
-
1 pakke Bacon
-
1 spsk Frisk rosmarin
-
2.5 deciliter Vand
-
600 ml Mornay sauce
Tænd ovnen på 200°C.
Kog pastaen efter anvisning på posen. Hæld pastaen i et stort ildfast fad.
Skær baconen i tern. Svits den på panden og hæld i en skål.
Steg løgene klare på samme pande.
Skær porrerne i skiver og svits dem sammen med løget.
Overfør også disse til skålen. Steg nu kødet på panden, til det er gennemstegt.
Tilsæt bacon og løg og bland.
Tilsæt hakket rosmarin og smag til med salt, peber og paprika.
Tilsæt vand og lad det koge lidt.
Hæld blandingen over pastaen i fadet og bland det godt.
Hæld mornay sauce over.
Drys med revet parmesan og stil i ovnen ca. 30 min ved 200°C.
Spørgsmål:
Ikke et spørgsmål men en kommentar: Det smagte godt og var nemt at lave. Dog er der noget inkonsekvens opskriften. - Der er ikke nævnt paprika og parmesan i ingredienslisten - Når det er beskrevet hvordan det andet skal skæres ud, hvorfor så ikke løgene? - Størrelsen på en pakke bacon?
Svar:
Hej Line,
Tak for din kommentar. Vi beklager, at der mangler ingredienser i ingrediensliste og vil tjekke op på dette.
Det er brugerne, som lægger opskrifterne op og de vælger selv, hvordan de skriver fremgangsmåden. Vi vil naturligvis læse opskriften igennem igen og sørge for, at det giver mening.
Når der står en pakke bacon på ingredienslisten, vil jeg tro, at det er 150 gram.
Venlig hilsen
Kokken
10/02-2019 af Keota Fischer Christensen
Spørgsmål:
Der står ovnen skal tændes, men ingen steder hvornår retten skal ind?
Svar:
Hej,
Der står til sidst i opskriften, at retten skal ind i ovnen og at den skal have 30 min.
Venlig hilsen
Kokken
08/02-2019 af Keota Fischer Christensen
Spørgsmål:
Der står jeg skal tænde ovnen ved 200 grader, men der står ingen steder retten skal ind i ovnen eller i hvor lang tid?
Svar:
Hej,
Tak for dit spørgsmål. Der står til sidst i opskriften, at man skal drysse parmesan på og komme den i ovnen i 30 min.
Venlig hilsen
Kokken
08/02-2019 af Keota Fischer Christensen
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodspesto
Sådan laver du gulerodspesto Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker. Fyld en gryde...
Ovnbagte fritter med sesam
1. Grøntsager skæres i aflange bjælker (inkl. kartofler). 2. Bland disse med olivenolie...
Ferrari
Rør over isterninger i et collinsglas og server.