Video: Langtidshævede boller "uden hænder"
Langtidshævede boller "uden hænder"Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
5
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Koldt vand
-
15 gram Gær
-
2 tsk Køkkensalt
-
300 gram Hvedemel
-
300 gram Grahamsmel
Bland alle ingredienser, dog ikke hvedemel. Rør dejen lind med en ske og tilsæt hvedemel og rør dejen til den har en ensartet konsistens. Kom dejen i en tæt pose med god plads. Lægges i køleskabet til næste dag. (kan også sættes i en skål). Sæt dejen på pladen med 2 skeer og drys med mel. Dyp bunden med f.eks. solsikkekerner. Bages ved 225 grader i 5 min. og derefter ved 200 grader i ca. 12 minutter til de er færdige.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chili-lime fyldt kylling
Forvarm ovnen til 180°C. Bland smør, limeskræl, chili, krydderiblanding, skinke, salt o...
Palles pølsegryde
Skræl kartoflerne. Skær dem i kvarte. Kog dem i ca. 15 min. Pil og hak løget. Skær pøl...
Champignonsalat
Skyl salaten og bræk den i store stykker. Skræl agurken og skær den i skiver. Skyl bønnern...