Video: Langtidshævede boller "uden hænder"
Langtidshævede boller "uden hænder"Køkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Koldt vand
-
15 gram Gær
-
2 tsk Køkkensalt
-
300 gram Hvedemel
-
300 gram Grahamsmel
Bland alle ingredienser, dog ikke hvedemel.
Rør dejen lind med en ske og tilsæt hvedemel og rør dejen til den har en ensartet konsistens.
Kom dejen i en tæt pose med god plads.
Lægges i køleskabet til næste dag. (kan også sættes i en skål).
Sæt dejen på pladen med 2 skeer og drys med mel.
Dyp bunden med f.eks. solsikkekerner.
Bages ved 225 grader i 5 min. og derefter ved 200 grader i ca. 12 minutter til de er færdige.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladetrøffel
Hak chokoladen. Smelt chokoladen sammen med flormelis i et vandbad. Tilsæt fløde og smør u...
Grillspyd med svinemørbrad
Grillspyd med svinemørbradAfpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon....
Lækker Smoothie
Lad ingredienserne tø op i 10 min, de skal nemlig stadig være lidt frosne når de skal blen...