Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
30 minutter
30 minutter
8
Fremgangsmåde:
Pastafad med kalkunkød
Pasta
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Hæld pastaen i et stort ildfast fad.
Kalkunkød
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær bacon i tern.
Svits det på panden og hæld det over i en skål.
Steg løgene klare på samme pande.
Skær porrerne i skiver og svits dem sammen med løget.
Kom både løgene og porrerne i skålen med bacon.
Steg nu kalkunkødet på panden til det er gennemstegt.
Tilføj ingredienserne der er i skålen til kalkunkødet på panden.
Tilsæt hakket rosmarin og smag til med salt, peber og paprika.
Tilsæt vand og lad det koge lidt.
Pastafad med kalkunkød
Hæld kalkunkødblandingen over pastaen i fadet og bland det godt.
Hæld mornay sauce over.
Drys med revet parmesan og stil fadet i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader.
Efter de 30 minutter er din pastafad med kalkunkød klar til servering, velbekomme!
Antal personer: 4
500 gram Pastaskruer
500 gram Hakket kalkunkød
3 stk Porre
1 stk Løg
1 pakke Bacon
1 spsk Frisk rosmarin
2.5 deciliter Vand
600 ml Mornay sauce