Sommer Forretter Børnevenlig mad Vinter Påske Hovedret Madpakke Forår
Nutrition facts: 706.5 calories 2.55 carb 13.575 fat 0.9 fiber 8.88575 protein 5.048 fat 2.09 sugar

Video: Æggekage med bacon og tomat

Æggekage med bacon og tomat

Æggekage med bacon og tomat

Æggekage med bacon og tomat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
øl i æggekagen

Spørgsmål:

jeg plejer at komme lidt øl i æggemassen, så bliver den mere luftig, det giver også en anden smag. mvh John Holst



Svar:
Hej John, det synes jeg er fint, det er meget det madlavning handler om at prøve sig frem og finde lige sin favorit måde at lave tingene på
Mvh Tomas
opskrifter.dk

01/02-2012 af Opskrifter.dk

æggekage i ovn

Spørgsmål:

æggekage med letsaltet flæsk og bacon til at lave i ovn har du en opskrift på det ?



Svar:
Hej , du laver den samme masse med æg og mælk (dobbelt til 8 personer) og så bager du det bare i en bradepande i ovnen, steger flæsket for sig selv og kommer det ovenpå til sidst.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

30/07-2008 af Opskrifter.dk

æggekage

Spørgsmål:

min mor vendte altid sin æggekage. Det gjorde jeg også de første år, da jeg havde et grydelåg, der lige passede til. Gryden med det gode låg blev desværre smidt ud under en flytning, og ingen låg passer mere. Jeg har læst man kan sætte æggekage i ovnen for at gøre den færdig foroven. Hvormeget skal den have (tid og temp.)?. venlig hilsen Inger



Svar:
Det kan også sagtens lade sig gøre, du skal blot give den nogle få minutter i en forvarmet ovn.

Jeg vil skyde på en 5-10 minutters tid ved 175-200 grader. Her bliver det nemlig lidt af en smagssag, altså om den godt må være en lille smule flydende eller en hel fast.

Men ellers hold lidt øje med den - når du kan se den begynder "at rejse sig", så er den ved at være færdig.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Farserede porrer

Farserede porrerSkyl porrerne grundigt under vandhanen. Skær dem i stave på ca. 7 centimet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 25
Opskrift

Laks med linser og grøntsager

Proteinrig mad
Fiskeretter

Drys laksen med lidt salt og peber. Fordel hakkede urter på laksefileterne og pak hvert st...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 734
Opskrift

Groft speltbrød i form

Vegetar
Fedtfattig mad

Bland kærnemælk og vand og hæld det over den smuldrede gær. Rør salt, sirup og speltmel i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 737

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag