Video: Bagt hellefisk
Bagt hellefiskKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Cherrytomat
-
4 stk Helleflynder
-
1 knsp Salt
-
1 knsp Peber
-
1 stk Citronsaft
-
1 stk Revet citronskal
-
500 gram Ærter
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Smør
-
400 gram Basmatiris
-
1 spsk Frisk basilikum
Læg tomaterne i en stor bradepande beklædt med bagepapir og bag dem ved 200 grader ca. 5 minutter. Drys fiskestykker med salt, grov peber og citron strimler, læg dem ved tomaterne og dryp lidt af citronsaften over. Bag fisk og tomater videre i ovnen ved 200 grader, 10-12 minutter til fisken føles fast ved et let tryk. Kom ærterne i kogende, letsaltet vand og kog dem 5 minutter , afdryp og tip dem over i en foodprocessor, tilsæt hvidløg, smør samt lidt citronsaft og blend, så ærtemosen er grov.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Galletboller
Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...
Mørbrad med parmaskinke - urter - figenmarmelade
Tilbehør (figenmarmelade): Skær fignerne i tern. Hæld alle ingredienserne i en stor gryd...
Æblebradepandekage
ÆblebradepandekageTænd for oven på 200 grader og smør en form godt ind. Fedtstof og s...