Video: Bagt hellefisk
Bagt hellefiskKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Cherrytomat
-
4 stk Helleflynder
-
1 knsp Salt
-
1 knsp Peber
-
1 stk Citronsaft
-
1 stk Revet citronskal
-
500 gram Ærter
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Smør
-
400 gram Basmatiris
-
1 spsk Frisk basilikum
Læg tomaterne i en stor bradepande beklædt med bagepapir og bag dem ved 200 grader ca. 5 minutter. Drys fiskestykker med salt, grov peber og citron strimler, læg dem ved tomaterne og dryp lidt af citronsaften over. Bag fisk og tomater videre i ovnen ved 200 grader, 10-12 minutter til fisken føles fast ved et let tryk. Kom ærterne i kogende, letsaltet vand og kog dem 5 minutter , afdryp og tip dem over i en foodprocessor, tilsæt hvidløg, smør samt lidt citronsaft og blend, så ærtemosen er grov.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mango-kalkun Ret
1. Kalkunkødet skæres i små tern 1-1_ cm, der drysses med salt. Løgene snittes i mellem s...
Stegte nudler med jordnødder, hvidkål, æg og koriander
Kog nudlerne i 3-5 min. til de er bløde. Hvidkål skæres i strimler og koriander, chil...
Gammeldags oksestuvning
Skær kødet i terninger. Bland mel, hvidløgspulver, salt og peber i en lille skål. Vend nu...