Vegetarisk Vinter Fødselsdag Efterår Bagværk Desserter Nytår
Nutrition facts: 139 calories 11.63125 carb 10.18125 fat 1.925 fiber 5.3644375 protein 5.620225 fat 9.773125 sugar

Video: Gateau Marcel

Gateau Marcel

Gateau Marcel

Gateau Marcel
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pynt

Når man skal pynte en Gateau Marcel kage - eller en hvilken som helst anden kage for den sags skyld - er det kun fantasien, der sætter grænser. I vores opskrift har vi drysset let med kakaopulver. Men hvis du går efter et mere legende eller festligt udtryk, kan du fx pynte med følgende: spiseligt guldstøv, spiselige blomster, små chokoladeknapper eller chokoladespåner.


Kagen kan i øvrigt sagtens fryses ned. Bare tag den op af fryseren mindst 2 timer før, den skal spises.


Vild med chokoladekage?

Kan du bare ikke få nok af chokoladekage? Så prøv vores opskrifter på blødende chokoladekage og bagt chokoladekage med pære og fennikel.

Kokkens svar
Cacaopulver

Spørgsmål:

Hej Når I skriver cacaopulver er det så kogecacao eller noget a la nesquick eller er det noget helt tredie? MHV Birgitte



Svar:
I denne her opskrift er det ganske almindelig cacao uden sukker, men det afhænger af hvor sød du vil have kagen.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

02/01-2010 af Opskrifter.dk

smeltet sukker

Spørgsmål:

der står i opskriften at man skal smelte sukker.. hvordan gøres det? Ved tilsætning af vand, eller hvordan?



Svar:
Hej , du kan bare smelte det i en gryde uden noget som helst , men pas på med varmen

Mvh Tomas
recept.se

01/08-2008 af Opskrifter.dk

sukker

Spørgsmål:

Er det meningen at sukkeret skal blive helt karamelagtigt? Eller hvilken konstsiens skal det have? for jeg har haft store problemer med at få det blandet med smør og chokolade, mest fordi det skulle køle ned.



Svar:
Nej, det skal kun lige smelte eller opløses.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

26/06-2008 af Opskrifter.dk

Æggeblommer

Spørgsmål:

1 dl. æggeblommer svarer til 6 blommer. Men kan det passe der så skal så mange æggeblommer i?



Svar:
Hej, ja det passer meget godt med den mængde æggeblommer.

mvh Tomas
opskrifter.dk

28/12-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillede lammekoteletter med asiatisk smørsauce

Fedtfattig mad
Kødretter
Fjerkræ

Bland alle ingredienserne til marinaden og blend dem. Vend koteletterne i marinaden og sæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 526
Opskrift

Moelleux au chocolat

Denne chokoladekage er fransk og chokolade i optimal forening: sprød udenpå og med flydend...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1043
Opskrift

Solbærdrømme

Vegetar

Forvarm ovnen til 165°C. Pisk smør og sukker i en stor skål til det er let og luftigt. Til...

  4.5
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 1118

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag