Video: Bagt chokoladekage med pære og fennikel
Bagt chokoladekage med pære og fennikelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Pære
-
200 gram Mørk chokolade
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 tsk fen
-
3 stk Æggeblomme
-
1.5 spsk Majsstivelse
-
100 gram Mandelmel
-
1 spsk Kakaopulver
-
3 stk Æggehvide
-
3 spsk Sukker
-
3 spsk Flormelis
-
2 spsk Mandelflager
Bagt chokoladekage med pære og fennikel
Smør en springform (24 cm i diameter) med smør og drys formen med sukker.
Hæld det overskydende sukker væk.
Stil formen til side.
Skræl pærerne, del dem i kvarte, fjern kernehuset og skær pærerne i grove stykker.
Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
Bring piskefløde og fennikelfrø i kog og hæld det over den finthakkede chokolade.
Pisk det sammen.
Tilsæt æggeblommerne og maizena og pisk det hele sammen.
Kom mandelmel og kakaopulver i.
Pisk æggehviderne med sukker - indtil det danner bløde toppe.
Vend først lidt af hviderne i dejen, tilsæt derefter resten.
Hæld dejen i den klargjorte springform.
Fordel pærestykkerne i et jævnt lag oven på hele overfladen.
Sigt med flormelis og drys med mandelflager.
Bag kagen på en plade midt i ovnen på 160 grader ca. 30 minutter.
Tag formen ud og stil den på en rist.
Lad kagen køle af, før den tages ud af springformen og føres over på et fad.
Spis kagen lun.
Enjoy!
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Bagt chokoladekage med pære og fennikel
Den bagte chokoladekage med pære og fennikel må ikke stilles i køleskabet.
Pære og fennikel passer utroligt godt sammen.
Når man bager pære, får frugten en fantastisk aroma.
Mandelmelet er med til at give kagen noget konsistens og holder fast på pærestykkerne, når kagen bager.
Vær opmærksom på ikke at give kagen for meget.
Den bagte chokoladekage med pære og fennikel skal være tæt og fugtig.
Dagen efter er den endnu bedre.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ananastærte med vanilje
Ananastærte med vanille, fremgangsmåde:Saml dejen hurtigt og lad den hvile koldt. Gerne ti...
Gammeldags Norsk øllebrød
Gammeldags Norsk øllebrødSkær brød i mindre stykker og læg dem i vandet i 2-3 timer. Husk...
Sorte gryde
Sådan laver du sorte grydeSkær kødet i strimler og brun det ad 2-3 gange i varmt fedtstof....