Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Sukker
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.8 deciliter Sirup
-
2 spsk Smør
-
1 tsk Vanillesukker
-
30 gram Mørk chokolade
-
1 deciliter Valnød
Smør et ovnfast fad.
Bland creme fraiche, sukker, sirup og smør i en gryde. Bring det i kog, dæk det til og kog det et minut. Rør indtil det er godt blandet. Fjern låget og opvarm det til 115°C.
Fjern gryden fra blusset og tilsæt vanille samt chokolade. Undlad at røre. Sæt gryden til afkøling indtil den er 80°C. Det tager ca. 15 min.
Pisk karamellen med en træske, til den tykner og mister sin glans. Rør valnødderne i og hæld karamellen i det klargjorte fad. Fordel karamellen jævnt og lad den afkøle. Skær den i passende stykker.
Spørgsmål:
När har man i sockret? Förmodar att ni glömt att skriva att detta ska tillsättas samtidigt med creme fraiche m m
Svar:
Hej Tack för mailen.Du har rätt det skall i med Creme Fraichen, vi rättar felet
Mvh Tomas
recept.se
11/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
En moderne pariserbøf
Sådan laver du en moderne pariserbøf Form kødet til fire flade bøffer, og krydr med salt o...
Fisk - Stegt sej
-Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med s...
Braiserede oksestrimler med grøn peber
Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber. Opvarm olien i en stor gryde. Brun kødet på alle...