Video: Hjemmelavede halloween-karameller
Hjemmelavede halloween-karamellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Usaltet smør
-
2.5 deciliter Sukker
-
2.5 deciliter Brun farin
-
2.5 deciliter Valnød
-
5 deciliter Chokoladespåner
Karameller med valnødder
Bland smør, sukker og farin i en kasserolle. Varm det over middel varme under konstant omrøring til blandingen koger. Opvarm til karamel-stadie (ca. 150°C, brug madtermometer) uden omrøring. Fjern kasserollen fra blusset. Hæld hakkede valnødder og chokoladespåner i et fad (så karamellerne får lidt højde). Fordel karamel-blandingen ud over. Lad det køle helt af, og bryd karamellerne af i passende stykker.
Disse karameller er perfekte til halloween-slikskålen. Vil du give dine karameller et ekstra pift, kan du smelte noget chokolade. Dyp derefter karamellerne i chokoladen og lad dem afkøle, inden de nydes.
Vil du have flere ideer til halloween lækkerier, så se disse opskrifter: Edderkoppekager, halloweenpunch med en blodig hånd, halloween heksefingre og halloweenpølsehorn.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvekotelet med råstegte kartofler
Krydr koteletterne godt med finthakket timan, salt og peber. Skær kartoflerne i tynde skiv...
Jordbærlagkage
JordbærlagkageJordbær skylles og skæres i mundrette bidder (husk, at der skal bruges nogle...
Grønkålsgremolata
GrønkålsgremolataHak grønkålen meget fint med en skarp kniv.Hak ligeledes hvidløgsfeddene...