Video: Halloweenpølsehorn
HalloweenpølsehornKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
1 timer 45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
25 gram Smør
-
2.5 deciliter Skummetmælk
-
25 gram Gær
-
2 tsk Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
400 gram Hvedemel
-
8 stk Wienerpølse
-
1 stk Æggeblomme til pensling
Tilbehør
-
0 Tomatketchup
Halloweenpølsehorn
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser: sukker. salt og hvedemel, men hold lidt mel tilbage.
Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet og rul dejen flad.
Brug en lille skarp kniv til at skære dejen i 1 cm tykke strimler. Halvér pølserne. Herefter vikler du 2-3 dejstrimler omkring hver halveret pølse, så det ligner bandager. Efterlad et lille hul i den ene ende til ansigtet.
Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i ca. 1/2 time.
Pisk en æggeblomme og pensl pølsehornene. Bag dem i ca. 15 minutter ved 225 grader.
Du kan evt. købe spiselige sukkerøjne og klistre på "ansigterne" med en lille smule honning. Alternativt kan du bare lave øjne af nogle klatter ketchup.
Servér med "blodig" tomatketchup.
Vidste du at...
Hvis du ikke orker at bage din egen pølsehornsdej, så kan også sagtens købe en færdiglavet en fra et supermarked.
Andre skønne retter til Halloween
Hvis du er vild med den amerikanske tradition, så skal du helt sikkert prøve at lave denne pizza, der uden tvivl får smilet frem hos både børn og voksne. Derudover skal du heller ikke snydes for disse uhyggelige edderkoppekager eller denne punch med en blodig hånd, som vil gå perfekt til enhver Halloween-fejring.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Alfredos æggekage
Tænd ovnen på 220 grader. Hak salatløg, squash og hvidløg groft og svits stykkerne på en p...
Appelsin- og tranebærsauce
Placér tranebær, appelsinskal, kanelstænger, appelsinsaft, farin og nok vand til at dække...
Pocherede æg på tomat med bacon
Æggene pocheres, læs beskrivelse nedenfor. Tilbered hollandaise, Bechamelsauce eller lign...