Hovedret
Nutrition facts: 366 calories 19.825 carb 21.525 fat 1.55 fiber 23.33525 protein 9.943175 fat 2.765 sugar

Video: Pasta carbonara uden fløde

Pasta carbonara uden fløde

Pasta carbonara uden fløde

Pasta carbonara uden fløde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Sådan genbruger du resterne

Har du rester fra måltidet, er det en oplagt idé at komme retten i et ildfast fad. Hæld lidt madlavningsfløde over så det dækker det meste af pastaen og drys til sidst revet ost over. For eksempel mozzarella eller gratineringsost. Sæt fadet ind i ovnen og tænd ovnen på 200 grader. Retten er færdig når osten er gylden.


Mangler du inspiration?

Prøv nogle af vores andre gode pastaretter. Vi anbefaler blandt andet pastasalat, pasta med kødsovs eller pasta med rejer. Tag et kig på dem.


Kokkens svar
Mælkeblanding

Spørgsmål:

Skal mælkeblandingen ikke steges/varmes på et tidspunkt?



Svar:
Nej, det er ikke meningen - mælkeblandingen får lidt varme fra den kogte pasta.

Alternativt kan du bruge pasteuriserede æg.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

06/05-2010 af Opskrifter.dk

rå æg

Spørgsmål:

Nu tales der så meget om brugen af rå æg. Skal det mon beragtes som en sundhedsrisiko, at der bruges rå æg her? Retten bliver vel ikke varmet op til de 75 grader eller hvor meget der nu skal til før eventuelle Salmonellabakterier udryddes? Bør man således anvende pasteuriserede æg i denne opskrift?



Svar:
Hej, ja man kan med fordel bruge pasteuriserede æg her
Mvh Tomas
opskrifter.dk

05/05-2010 af Opskrifter.dk

salat?

Spørgsmål:

Kære Niels. Til sidst i opskriften står der dr Drys resterende parmesanost samt peber over salaten? Hvilken salat. Og skal æggeblandigen ikke stege først? Synes at opskriften er lidt mærkelig sat op. Vil gerne have et svar. Mvh. Lise



Svar:
Hej Lise, ja den opskrift er ikke helt nem at finde ud af.Æg og mælk skal på bacon panden og derefter overpå pastan
Mvh Tomas
opskrifter.dk

05/05-2010 af Opskrifter.dk

Carbonara?

Spørgsmål:

ASPARGES i CARBONARA??? Lyder som en god ret, men det er da ikke en klassiske, italiensk opskrift (?) Og purløg... //Adamsen



Svar:
Nej, det har du ret i - den klassiske opskrift indeholder almindeligvis en form for pasta - normalt spaghetti - æg, parmesan, pancetta/bacon og frisk kværnet peber.

Ud fra denne basisopskrift udspringer en række opskrifter, heriblandt denne ret med asparges, hvor der tilføjes ekstra fyld og lidt ændrede tilberedningsmetoder.

Asparges og purløg giver retten et ekstra pift, men kan sagtens udelades...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

05/04-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Crostini med tapenade

Vegetar
Vegansk Mad

Creme: Purér oliven med kapers, pinjekerner, tomatpuré og olie til en fin masse (evt. med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 729
Opskrift

Appelsinkage

Vegetar

Sådan laver du appelsinkage Rør smør, sukker og vanillesukker godt sammen. Rør æggene i et...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 569
Opskrift

Sommerbudding med creme fraiche

Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Skær skorpen af brødet og smør det på begge sider. Smør et antal små ramekins (1 pr. perso...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 497

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag