Video: Fersken melba
Fersken melbaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Fersken
-
120 gram Sukker
-
200 gram Friske hindbær
-
50 gram Flormelis
-
1 stk Vanillestang
-
3 spsk Cognac
-
0.5 deciliter Vanilleis
-
30 gram Mandler
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
Skræl ferskener og skær dem i halve. Ferskenerne dækkes med vand og sukker og koges. Kog hindbær med flormelis, vanillestang og cognac. Servér med vanilleis og finskårne mandler samt flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hellefisk i fad
Pensl fisken med olie og krydr Skær champignong i skiver og læg henover Læg friske aspar...
Chilibearnaisesauce
Chilibearnaisesauce Tag æggeblommerne ud af køleskabet i god tid og start med at hælde al...
Ovnstegt rødspættefilet med laks
Pil og hak løgene rens champignoner og skær dem i skiver Smelt smørret og lad løgene simr...