Video: Fersken melba
Fersken melbaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Fersken
-
120 gram Sukker
-
200 gram Friske hindbær
-
50 gram Flormelis
-
1 stk Vanillestang
-
3 spsk Cognac
-
0.5 deciliter Vanilleis
-
30 gram Mandler
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
Skræl ferskener og skær dem i halve.
Ferskenerne dækkes med vand og sukker og koges.
Kog hindbær med flormelis, vanillestang og cognac.
Servér med vanilleis og finskårne mandler samt flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede æbler
Syltede æblerSkær æblerne i kvarte stykker og fjern kernerne.Kog sukkeret med vand, citron...
Grillet berberie-andebryst
Rids andefedtet i tern og gnid det godt med salt og peber. Stik rosmarinkviste ind i fedte...
Italienske frikadeller med tomatsauce.
Fars:Bland æg og mælk i en skål. Skær skorpen af brødet og læg det i blød i skålen. Bland...