Video: Fersken melba
Fersken melbaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Fersken
-
120 gram Sukker
-
200 gram Friske hindbær
-
50 gram Flormelis
-
1 stk Vanillestang
-
3 spsk Cognac
-
0.5 deciliter Vanilleis
-
30 gram Mandler
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
Skræl ferskener og skær dem i halve. Ferskenerne dækkes med vand og sukker og koges. Kog hindbær med flormelis, vanillestang og cognac. Servér med vanilleis og finskårne mandler samt flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andebryst med fersken og kartofler
Rids i fedtet på andebrystet og steg det på en tør pande. Fedtsiden steges først. Vask...
Dansk farsbrød med svine- og oksekød
Champignons og soltørrede tomater hakkes fint (næsten til en ensartet masse), og blandes m...
Ægge- og karrysalat
Ægge- og karrysalatMayonnaise røres med fintrevet løg og karry. Smag dig frem og dosé...