Video: Indbagt svinemørbrad med krydderurter
Indbagt svinemørbrad med krydderurterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinemørbrad
-
2 stk Butterdej
-
100 gram Flødeost 60+
-
1.5 spsk Brun sennep
-
1 stk Æg
Sådan laver du indbagt svinemørbrad med krydderurter
Butterdej tages ud af fryseren.
Mørbraden brunes på en pande, drys med salt og peber.
Ost, sennep og finthakkede krydderurter røres sammen.
Skær en dyb rille på langs af mørbraden, og kom blandingen heri.
Rul butterdejen ud og pak kødet ind.
Pensl med æg og prik 5 huller med en gaffel.
Bag ved 200° C i ca.25 min. til dejen er lysebrun.
Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Grochau Cellars LLC, Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Forskellige måder at lave fyld
I vores opskrift bruges der flødeost og krydderurter i den indbagte svinemørbrad. Der er dog mange forskellige måder at servere sådan en hovedret. Fyldet kan nemt varierers, fx. ved at inkludere champignon, hvidløg, løg og mange andre ting i fyldet.
Derudover kan du også lave en fars der lægges ovenpå svinemørbraden. Alternativt til flødeosten kan du bruge en pikantost der smøres ud på butterdejen før svinemørbraden placeres på butterdejen.
Tilbehør
Som tilbehør kan vi anbefale en lækker omgang flødekartofler og et hjemmebagt groft brød. Alternativt kan du også lave en let salat til, eller severe nogle bønner og ærter.
Spørgsmål:
Hvilke krydderurter passer til indbagt mørbrad?
Svar:
Hej, det er ingen krydderurter som "passer bedst" til dette, du kan i stort set bruge alle krydderurter som du kan lide, jeg ville nok bruge estragon-oregano-persille , men det er helt din smag , der er ikke noget forkert her
Dog ville jeg passe på med salvie og rosmarin, du sagens bruge dem også , men det kan blive for dominerende , så en lille smule af dem er bedste
Mvh Tomas
opskrifter.dk
25/03-2015 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Da jeg skal holde barnedåb og derfor skal lave en hel del mørbrad, vil jeg gerne høre om den færdige indbagte mørbrad kan laves inden og fryses så den lige er klar til dagen? I så tilfælde, hvorlænge skal jeg da varme dem på dagen og ved hvilken temperatur? Vh Linette
Svar:
Det bliver ikke godt...
men du kan stege og tilberede det hele dagen før, sætte det i køleskabet, og så bare pensle og bage retten i ovnen på selve dagen. Så tror jeg du får et meget bedre resultat.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
13/06-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hejsa:) hvilke dressinger kan man bruge til denne ret?
Svar:
Jeg synes ikke at der behøves dressing til denne ret, med mindre du serverer en grøn salat til den indbagte svinemørbrad.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
08/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicansk kyllinge-lasagne
Mexikansk kyllinge-lasagneTø spinaten op, og hak den groft med en kniv. Steg kyllingestrim...
Earthquake
Ryst ingredienserne sammen og hæld over i cocktailglas.
Æble- og løgfyld
Æble- og løgfyldForvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad.Smuldr brødet til små tern. D...