Video: Dansk bøf med kartofler
Dansk bøf med kartoflerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Hakket oksekød 3-7%
-
40 gram Margarine
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
3 stk Løg
-
1 kg Kartofler
-
4 spsk Frisk persille
Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde med vand og en tsk. salt. Bring dem i kog og lad dem koge ved svag varme til de er møre. Del oksefarsen i det ønskede antal bøfportioner og slå farsen sammen med hænderne, til det er en fast klump. Tryk dem til den ønskede tykkelse og steg dem på en varm pande i halvdelen af margarinen. Krydr med salt og peber. Pil løgene og skær dem i ringe, steg dem i den anden halvdel af margarinen. Disse serveres oven på hakkebøfferne. Bøfferne serveres pyntet med persille og sammen med de kogte kartofler.
Spørgsmål:
Hej Opskrifter Nu har jeg fulgt rådet med at spise mere FISK. Elsker rødspætter men vil gerne vide hvordan man laver REMOLADESOVS ..................... Venligst Tim Christiansen
Svar:
Hej Tim , her er 2 muligheder
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Remoulade
02. august 2006 kl. 20:00 på DR2
Hjemmerørt mayonaise
2 pasteuriserede æggeblommer
Lidt salt
1 dl mild koldpresset jomfru olivenolieÆggeblommerne røres med lidt salt, olien tilsættes i en tynd stråle under konstant omrøring, brug evt. en el-mixer eller en stavblender det kan være nemmere end at røre mayonaisen tyk med håndkraft.
Hjemmerørt remoulade
1 portion hjemmerørt mayonaise
5 spsk finthakket syltet agurk
3 spsk finthakket rødløg
2 spsk finthakket kapers
En lille håndfuld finthakkede friske krydderurter
1/2 tsk karry
1/2 tsk gurkemeje
Alle ingredienserne blandes sammen til remoulade. Tilsæt evt. yderligere agurk, løg, kapers m.m hvis remouladen bliver for tynd.
16/01-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksemørbrad stegt som steaks
Oksemørbrad stegt som steaksMørbraden skæres i steaks på ca. 200 g hver.Kartoflerne vaskes...
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille. Læg perlehøne...
Fennikelsaltet bacon
Blend salt, fennikel, rosmarin, citron, peber og estragon til en fin masse. Svinebrystet...