Vegetarisk Bagværk Desserter
Nutrition facts: 702 calories 69.495 carb 19.62775 fat 9.975 fiber 21.8675 protein 2.22825 fat 27.71 sugar

Video: Gulerodskage med valnødder

Gulerodskage med valnødder

Gulerodskage med valnødder

Gulerodskage med valnødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
lagkagebunde

Spørgsmål:

jeg mangler opskrift på såvel hvide som brune lagkagebunde.



Svar:
Hej , prøve denne her
Mvh Tomas
opskrifter.dk

Ingredienser;

Lagkagebunde

til 1 lagkage

100 g. Sukker
5 stk. æg
125 g. Hvedemel, sigtet
lidt vanilje marv fra en stang
lidt fint revet citron skal

fremgangsmåde;

sukker og æggeblommerne røres til skum. Derefter tilsættes det sigtede hvedemel og de stiftpiskede hvider. Massen bredes ud i passende tykkelse på hvidt papir som er smurt og drysset med lidt sukker, herefter stilles de på plader og bages i god varm ovn ved 180 grader i ca. 10- 15 minutter. Tag så ud og køl ned. Du er nu klar til at bruge dem til en dejlig lagkage.

Du kan også fylde en smurt spring form og derefter bage bundene heri. Tag så ud og køl ned, hvorefter du skære denne i flere tynde bunde.
Hvis du vil gøre det på denne møde skal bunden have ca. 25 30 minutter ved 180 grader.

26/07-2008 af Opskrifter.dk

Gulerodskage

Spørgsmål:

hej jeg vil gerne prøve at lave den gulerodskage med valnødder men hvad for en form skal man bruge når der ikke står noget.. Kan man lave en anden glasur ?



Svar:
Jeg ville bruge en springform, eller en bradepande der ikke er alt for stor, til denne portion.

Du kan godt bruge en anden glasur, hvis du ikke bryder dig om ostesmagen - f.eks.ganske almindelig glasur af flormelis.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

10/09-2007 af Opskrifter.dk

Glasur

Spørgsmål:

Hvordan laves glasuren på denne lækre kage?



Svar:
Hej,

Du kan lave glasur på følgende måde:

100 g flødeost naturel
1 dl creme fraiche 18%
1 dl flormelis
lidt reven citronskal

Pisk flødeost, creme fraiche, flormelis og citronskal sammen og smør den tyktflydende creme på kagen.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

14/01-2007 af Opskrifter.dk

"Glasur" på gulerodskage.

Spørgsmål:

Hvad er det der er lagt på som "top" på gulerodskagen?



Svar:

Det er "philadelfia" ( frisk ost) som er rørt op med flormelis i forholdet 1 til 1, og smag den til med skallen og saften af økologsik citron.

med venlig hilsen

Tomas
opskrifte.dk

11/08-2006 af Opskrifter.dk

Morotskaka

Spørgsmål:

Hej! Det framgår inte av receptet vad som ligger på själva kakan, glasyr?



Svar:
100 gr Philadelphia..
Saften av en 1/2 ökologisk citron.
Skalet av 1/2 ökologisk citron, fint rivet.
Florsocker 1-2 msk.
Rör ihopa , smörj på.

mvh Tomas
Recept.se

18/07-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Braiseret oksekød i rødvin

Kødretter

1: Kom mel og peber i en frysepose, læg kødet i posen, og ryst det godt til kødet er pudr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1843
Opskrift

Laks med safran og babyspinat

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran. Kog ind til en tredjedel. Tils...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1044
Opskrift

Sable dej - en slags mør dej

Vegetar
Proteinrig mad

Smør, flormelis, mandelmel, 120 g mel og æg røres til en homogen masse. Tilsæt resten af...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1741

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag