Hovedretter
Nutrition facts: 16 calories 28.325 carb 67.1865 fat 18.55 fiber 40.0365 protein 13.10705 fat 8.65 sugar

Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Kogte ris og tomatsalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Karryauberginer

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Bring linser i kog i ½ l letsaltet vand og fjern skummet fra overfladen. Tilsæt chili, ing...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1567
Opskrift

Marineret lammekølle

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du marineret lammekølle .Lammekøllen snittes i overfladen så marinaden kan træ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2953
Opskrift

Gløgg med rød- og portvin

Vegetar

Glögg med rød- og portvin, fremgangsmåde:Bland rødvin, portvin og vodka i en gryde, og til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3341

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag