Hovedretter
Nutrition facts: 16 calories 28.325 carb 67.1865 fat 18.55 fiber 40.0365 protein 13.10705 fat 8.65 sugar

Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Kogte ris og tomatsalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ostefondue

Vegetar
Proteinrig mad

Gnid en fonduegryde indvendigt med hvidløg. Hæld 2/3 af vinen i og varm den op til kogepun...

views : 8467
Opskrift

Æbleboller

Vegetar
Fedtfattig mad

ÆblebollerSmuldr gæren i en skål. Bland smør, mælk og vand og hæld det i skålen og opløs g...

views : 2876
Opskrift

Kyllingefrikasse

Fedtfattig mad
Fjerkræ

KyllingefrikasséKyllingefrikassé er en dejlig smagfuld og fyldig ret, der sidder lige i sk...

views : 3840

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag