Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Paprika
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Kalkunoverlår
-
2.5 deciliter Tør hvidvin
-
2.5 deciliter Fløde 13%
Hak hvidløget meget fint med en kniv. Brun hvidløg og paprika i olien på en sauterpande. Gnid kødet med lidt salt på begge sider og brun det på panden, først med fedtsiden nedad. Hæld nu hvidvin på. Hvis væden ikke dækker kødet over halvvejs suppleres op med vand. Lad det nu stå og simre under låg på LAVT blus i ca 30-35 min. Husk at vende kødet halvvejs. Tag kødet op og jævn væden med fløde. Smag saucen til med salt og peber. Kødet skæres ud og serveres sammen med saucen og pyntes med friske Legro® basilikumblade.
Kogte ris og tomatsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandelkage med mokkaovertræk
Mandelkage: Æggehviderne piskes stive. Flørmelis og finthakkede mandler blandes og vende...
Amagergryde med svinekød
Amagergryde med svinekød, fremgangsmåde:Kødet skæres i tern, som brunes. Kartofler og...
Sommerens waldorffsalat
Skær Iceberg i strimler og læg det i bunden af et tærtefad. Vindruer halveres og udstenes....