Hovedretter
Nutrition facts: 16 calories 28.325 carb 67.1865 fat 18.55 fiber 40.0365 protein 13.10705 fat 8.65 sugar

Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Kogte ris og tomatsalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Frikadeller

Kødretter

Sådan laver du frikadellerneHak løget fint evt. i en foodprocessor. Tilsæt resten af ingre...

views : 4920
Opskrift

Confiteret tomat

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Halver tomaterne, og udkern dem. Hak hvidløg og fordel dem over tomaterne sammen med bals...

views : 7356
Opskrift

Gløgg med rød- og portvin

Vegetar

Glögg med rød- og portvin, fremgangsmåde:Bland rødvin, portvin og vodka i en gryde, og til...

views : 4129

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag