Hovedret
Nutrition facts: 770 calories 28.325 carb 67.1865 fat 18.55 fiber 40.0365 protein 13.10705 fat 8.65 sugar

Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kogte ris og tomatsalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lynstegt kylling med basilikum

Stærk mad
Fjerkræ

Skær kyllingekødet i små, mundrett stykker. Opvarm havldelen af olien i en wok og lynsteg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 753
Opskrift

Kalkungryde med ris

Kødretter
Fjerkræ

Sådan laver du kalkungrydeKalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1175
Opskrift

Ovnstegt kanin

Kødretter
Fjerkræ

Gnid kaninen med salt, peber, hvidløg og olivenolie. Brun kaninen i ovnen på 220 grader....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3205

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag