Hovedret
Nutrition facts: 927 calories 28.325 carb 67.1865 fat 18.55 fiber 40.0365 protein 13.10705 fat 8.65 sugar

Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kogte ris og tomatsalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Asiatisk aspargessalat med pecannødder

Vegetar
Vegansk Mad

Bring en mellemstor gryde med vand i kog. Kog aspargesene, til de er møre men stadig sprød...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 693
Opskrift

Smørbagte kanelsnegle

Vegetar

Remoncen: Rør smørret godt med rørsukker eller sukker og kanel. Gærdejen: Gæren smuldre...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 419
Opskrift

Bagt æble med marcipan

Vegetar

Alt æltes godt sammen. Tag kærnehuset ud af æblet, sørg for at der ikke er hul i bunden(...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 774

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag