Hovedret
Nutrition facts: 770 calories 28.325 carb 67.1865 fat 18.55 fiber 40.0365 protein 13.10705 fat 8.65 sugar

Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kogte ris og tomatsalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Dhal

Vegetar
Fedtfattig mad

Sådan laver du dhal Skyl linserne i en si under rindende koldt vand. Klar smørret, hak...

  4.3
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2514
Opskrift

Hønsekødssuppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

HønsekødssuppeSkyld hønen i koldt vand. Læg hønen i suppegryden og hæld vand over så det d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2160
Opskrift

Vaniljekranse - julelækkerier

Vaniljekranse Vaniljekranse er en traditionel dansk julesmåkage. Det er en sjov proce...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1224

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag