Hovedret
Nutrition facts: 770 calories 28.325 carb 67.1865 fat 18.55 fiber 40.0365 protein 13.10705 fat 8.65 sugar

Video: Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce

Sauteret kalkunoverlår med hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kogte ris og tomatsalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Mandelkage med mokkaovertræk

Vegetar

Mandelkage: Æggehviderne piskes stive. Flørmelis og finthakkede mandler blandes og vende...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 740
Opskrift

Amagergryde med svinekød

Proteinrig mad
Kødretter

Amagergryde med svinekød, fremgangsmåde:Kødet skæres i tern, som brunes. Kartofler og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3399
Opskrift

Sommerens waldorffsalat

Proteinrig mad
Kødretter

Skær Iceberg i strimler og læg det i bunden af et tærtefad. Vindruer halveres og udstenes....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 619

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag