Video: Sennepskanin med perleløg og hestebønner
Sennepskanin med perleløg og hestebønnerKøkken:
Ingredienser:
Spansk
21
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kanin
-
2 spsk Dijonsennep
-
2 kvist Frisk timian
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
25 gram Smør
-
2 spsk Olie
-
2 stk Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Fennikelknold
-
100 gram Sellerirod
-
0.25 tsk Kommenfrø
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
2 deciliter Rhinskvin
-
1 stk Laurbærblad
-
2.5 deciliter Vand
-
200 gram Perleløg
-
25 gram Smør
-
1 spsk Sukker
-
1 spsk Frisk persille
-
300 gram Hestebønne
Forvarm ovnen på 90°C.
Børst kaninstykkerne med sennep og drys med friskhakket timian samt salt og peber.
I en stor pande varmes smørret op sammen med olie ved medium-høj varme.
Når det er varmt lægges kaninstykkerne deri sammen med de afskårne stykker fra kaninen (såsom sener og fedt).
Der skrues ned for varmen, panden dækkes til og det steger i ca. 15 min. mens panden 'rystes' indimellem.
Tag kaninstykkerne op, men lad de afskårne dele blive i panden.
Læg kaninstykkerne i en anden pande og krydr evt. med mere salt og peber.
Stil dem i ovnen indtil servering.
Sauce:
Skru op for varmen i den første pande.
Tilsæt de rengjorte og hakkede grøntsager og kog det sammen i ca. 3 min, rør jævnligt.
Tilsæt kommen, tomatpuré, hvidvin, laurbærblade og vand og kog det sammen ved moderat varme i ca. 10 min.
Hæld saucen gennem en fin si og hæld den tilbage i panden.
Hold den varm.
Blanchér perleløg i kogende vand med salt i ca. 2 min.
Hæld vandet fra og stil det til side.
Kom perleløg i en pande med smør, sukker, salt og peber og kog det sammen under låg ved moderate varme i 10-15 min.
Panden 'rystes' indimellem.
I mellemtiden koges det saltede vand fra perleløgnene op igen, og hestebønnerne koges deri i ca. 1 min.
Skyl dem i isvand og dræn dem.
Rør bønnerne sammen med perleløg og finthakket persille.
Server kaninen med bønnerne og saucen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Haydari
Sådan laver du Haydari Det er en god ide først at fjerne kernerne og stilken fra perberfru...
Texanske kyllingelår
Klargør en grill. Krydr kyllingelårene med salt og peber. Grill lårene i 12 min. De vendes...
Nemme boller
Nemme bollerAlle ingredienserne æltes sammen.Dejen formes til bollerDejen hæver i ca. 20 m...