Video: Italiensk risotto
Italiensk risottoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olie
-
2 stk Revet gulerod
-
2 stk Løg
-
250 gram Svampe
-
2.3 deciliter Risottoris
-
3.1 deciliter Hvidvin
-
1.1 stk Grøntsagsbouillon
-
4 spsk Parmesan ost
Grøntsager steges og tages af.
Løg og gulrerødder svitses og tages af inden de bliver brune.
Risene kommes i og koger til risene nærmest popper.
Herefter tilsættes en hvidvin, bouillion og vand, som koger indtil væsken er næsten fordampet.
Herefter tilsættes grøntsagerne og en del parmazan ost.
Serveres evt. med persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanelhorn
Rul butterdejen ud ovenpå en blanding af sukker, kanel og kakao. Skær butterdejen i striml...
Abrikos-clafoutis
Abrikos-clafoutis Start med at skylle 8 abrikoser og halver dem. Pil stenene ud...
Svampesalat
Steg svampene på en pande til de er bløde.Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher d...