Video: Børnenes favorit pølsehorn
Børnenes favorit pølsehornKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
75 gram Margarine
-
2 deciliter Sødmælk
-
25 gram Gær
-
1 tsk Køkkensalt
-
375 gram Hvedemel
-
20.24 stk Cocktailpølse
-
1 stk Æg til pensling
FREMGANGSMÅDE: Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud i den lune væde. Tilsæt salt og bland melet i ad et par gange til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil den tildækket til hævning i ½ time. Del dejen i 5-6 stykker, og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 4 trekanter (lagkagestykker). Læg en pølse på og rul dejen sammen fra den brede ende mod spidsen og form til små horn. Lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter. Pensl med æg og drys evt med sesamfrø. Bag pølsehornene 16-18 minutter ved 200 grader i den nederste halvdel af ovnen.
Kan serveres lune eller kolde. Er gode til børnenes madpakker eller at have med på tur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hellefisk i fad
Pensl fisken med olie og krydr Skær champignong i skiver og læg henover Læg friske aspar...
Hindbær mille feuilles
Forvarm ovnen på 220°C. Hindbær lægges i fad med flormelis henover. Bunde: Butterdejen...
Italiensk smør
Mos peber, urter, hvidløg og salt i en morter. Anbring den ønskede mængde smør på en li...