Video: Børnenes favorit pølsehorn
Børnenes favorit pølsehornKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
75 gram Margarine
-
2 deciliter Sødmælk
-
25 gram Gær
-
1 tsk Køkkensalt
-
375 gram Hvedemel
-
20.24 stk Cocktailpølse
-
1 stk Æg til pensling
FREMGANGSMÅDE:
Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.
Rør gæren ud i den lune væde.
Tilsæt salt og bland melet i ad et par gange til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt.
Stil den tildækket til hævning i ½ time.
Del dejen i 5-6 stykker, og rul hver del ud til en cirkel.
Del hver cirkel i 4 trekanter (lagkagestykker).
Læg en pølse på og rul dejen sammen fra den brede ende mod spidsen og form til små horn.
Lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter.
Pensl med æg og drys evt med sesamfrø.
Bag pølsehornene 16-18 minutter ved 200 grader i den nederste halvdel af ovnen.
Kan serveres lune eller kolde. Er gode til børnenes madpakker eller at have med på tur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sigtebrød
Gæres smuldres i dejfadet. Hæld 1 dl vand over og rør gæren glat.Smelt smørret, tilsæt res...
Skinkeculotte
SkinkeculotteRids fedtlåget på skinkeculotten. Ha så en god klat smør i en pande og la det...
Lækker banankage
Sådan laver du en lækker banankagePisk æg og farin med vanillesukker til det er let og lu...